Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van olyan hónap, mikor nem az...

Van olyan hónap, mikor nem az Árnyék gárda nyeri a havi versenyt?

Figyelt kérdés

2018. júl. 2. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze.
2018. júl. 2. 17:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Árnyékos vagyok -- és igen, volt már rá nem egyszer példa. Most, hogy Róka fülek vannak, érzem, hogy még jobban átkozódni a fog a másik két csapat ránk :,D Jó lenne eltörölni ezt a havi versenyzést, vagy legalább elérhetőbbé tenni mindenki számára a nyereményt. (Pld meglehessen venni maanáért a nyereményt akkor, ha nem a csapatod a győztes ebben a hónapban.)
2018. júl. 3. 03:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Engem igazából nem zavar, és ha valaki nagyon szeretné piacon egy csomóan árulják a füleket, csak még nem ismerem annyira a rendszert ezért kérdezem.:) De el tudom képzelni, hogy valakit idegesít, főleg ha olyan gárdába került, amit nem ő, hanem a rendszer választott.XD
2018. júl. 3. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!