Star Stable Online Pink Zebras?
Figyelt kérdés
Valaki játszik a Star Stable Online nevű játékkal? Ha igen akkor ismeri valaki a HD-ről a Pink Zebras nevű klubot? Mi a véleményetek róluk?2018. júl. 1. 22:31
1/14 anonim válasza:
Hát én AP-n vagyok, de sok rosszat hallottam felőlük. Már nem tudom pontosan, de kérdeztem a klubbokról a barátnőimet, felkerült a Pink Zebras klub is. És mindegyikük valami negatívat mondott
2/14 A kérdező kommentje:
Értem. :/ szerintem nem mindegyik klub az aminek hiszik.
2018. júl. 4. 21:05
3/14 pikkelypötyi válasza:
Több, mint egy éve vagyok a klubba és semmilyen rossz tapasztalatom nem volt :)
Szerintem ennél jobb klubot nem is találhattam volna :D
5/14 anonim válasza:
Nos.. én még nem beszélgettem velük, de szimpinek tűnnek🤔
6/14 clemi123asd válasza:
Egy barátnőm PZs és többször is találkoztam a tagokkal a játékban, nem értem milyen negatívumokat mondtak, de a tagok nagyon kedvesek és viccesek. Egyáltalán honnan ismeri a barátnőd a PZt, esetleg volt már a kluban? 🙂
7/14 anonim válasza:
Nem vagyok tag, de sokszor láttam őket a játékban és néha beszélgettem is velük. Nagyon aranyosak, segítőkészek, barátságosak és még sorolhatnám. És ahogy az előző én is megkérdezném, hogy honnan ismerik a barátaid a klubot? :D
8/14 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert találkoztam már néhány taggal és nagyon aranyosak, és csak megakartam bizonyosodni.:)
2018. júl. 4. 21:44
9/14 Valaki0208 válasza:
Szia!
Én benne vagyok a PZ-ben. Nagyon jó klubb. Imádom őket, kedvesek segítőkészek. Nem értem azokat akik azt mondják hogy nem jó klubb.
Igaz hogy kb csak egy fel éve vagyok benne de nagyon szeretem,és eszembe se jut kilépni.
By: Egy cuki PZ tag <3
10/14 anonim válasza:
Az egyik a tagja volt, de ott hagyta, mivel valaki eléggé kioktatta. A másik meg segítséget kért az egyik tagtól az egyik feladathoz, de ő csak nevetett, hogy ezt se tudja.. Hát nem tudom:/ Nekem nincs bajom velük, nem is ismerem őket.😅 Én ezt hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!