Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA 5 megfelelne erre az Xbox...

GTA 5 megfelelne erre az Xbox -ra?

Figyelt kérdés

Xbox one S 1TB (Slim)

- 1 db Xbox One S konzol 1TB tárhellyel

- 1 db Xbox One vezeték nélküli kontroller

- 1 db tápkábel

- 1 db HDMi kábel

- 2 db AA ceruzaelem az irányítóhoz

- USB 3.0 port, 2 db HDMI port, beépített Wi-Fi vezeték nélküli kapcsolat

- Dokumentációk, üzembe helyezési útmutató

Nos, mi rendelnénk Xbox -ot, és mi ezt néztük ki, de mivel én GTA V -vel is akarok játszani, ezért kellene megtudnom, hogy tökéletesen működne a gta ezen az xbox-on? Videókártyát sajnos nem ír, meg processzort.

2018. júl. 1. 21:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
10%
Te vagy olyan hülye vagy mint a sötét éjszaka vagy trollkodsz. Konzolok esetén magára a gépre optimalizálják.. Mi az hogy videókártya? Nincs.. Processzor és ram meg ugyanaz a 8magos 8giga van minden xboxban
2018. júl. 1. 21:24
 2/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2018. júl. 1. 21:31
 3/14 anonim ***** válasza:
Várj.. Hazudtam.. Minden újabb kiadás fejlettebb de a játékot a legelső verzióra gyártják mindig. Így a helyes
2018. júl. 1. 21:34
 4/14 anonim ***** válasza:

Ez egy kicsit tényleg érdekes kérdés volt :D.

De minden Xbox One játék tökéletesen futna rajta, maximum a tárhely telhet be.

2018. júl. 1. 22:04
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem kell leharapni a kérdező fejét, egy laikusnak mindig ismeretlen terep az első konzol.

Amúgy nagyon jó választás a fenti modell.

2018. júl. 1. 22:38
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, ez lesz az első konzolom, majd még ki kell tapasztalni mindent. Sokat segitettetek, köszönöm.:)
2018. júl. 2. 07:43
 7/14 anonim ***** válasza:
Minden Xbox One konzolon fut minden Xbox One játék. Csak annyi választási lehetőséged van, hogy Xbox One S-et vagy Xbox One X-et veszel. Az S az átlagos játékosoknak van az X azoknak akik jobb grafikát szeretnének vagy versenyszerűen akarnak játékokat játszani. Az X 4Kban is tud lejátszani játékokat és feljavítja az S játékok grafikáját is, viszont cserébe dupla annyiba kerül.
2018. júl. 2. 11:50
 8/14 A kérdező kommentje:
Rendben! Ezt jó tudni, viszont én már döntöttem, és a fenti xbox -ot szeretném megvásárolni. Köszönöm szépen.
2018. júl. 2. 15:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok, megint hülyeséget írtok. Nincs olyan hogy "s játékok".. Xbox one játékok vannak, xbox one/one s/ one x konzolokra. És az S is tudja a 4k felbontást, egyszerűen annyi, hogy nem natívan, hanem skálázva. (de akinek one s-re van pénze, annak 1080p tv-je van) és ez így korrekt. 4k tudású tv-k is drágák, one x-ek is drágák.. Szerintem az xbox one S egy tökéletes konzol, és szinte minden 2013óta gyártott, és az elkövetkező 5 évben kiadandó játék, amelyet Xbox one gépre készítenek, megy vele. Nem beszélve a visszafelé kompatibilitásról, arról, hogy rengeteg xbox360-ra gyártott játékot képes futtatni egyszerű gui cserével, amit magának megold...
2018. júl. 2. 18:36
 10/14 A kérdező kommentje:
Szerintem hasznos válaszokat írtak, de köszönöm neked is annak ellenére, hogy ok nélkül lehülyéztél, de köszönöm neked is a segítséget, és a választ.
2018. júl. 2. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!