Azokat a pc jatekokat amik mondjuk 5-6 gigasok, hogy irhatok fel dvdre?
A "modern dvd író" elvileg írja
-A Blu-Ray disc (röviden: BD vagy BR) nagy tárolókapacitású digitális optikai tárolóeszköz-formátum, amely mintegy 50 GB(GigaByte) adat tárolására alkalmas háttértároló.
(~2003-2012 között volt pcm, 4,7 gbs sima dvdim vannak)
-felhőtárhely
-külső merevlemez
-pendrive
Kiírod duplarétegű DVD-re. Ha képes rá a DVD íród. Ha nem, akkor tömörítsd le a játékot, "felezd el" és írd ki 2db dvd-re. Majd ha kell, akkor a gépeden összerakod.
Bár sokkal több értelme lenne, ha vennél egy külső merevlemezt legalább 500gb-os méretben (nagyobb tárhely, jobb ár-érték arány), és arra mented a dolgaidat.
Valaki azt mondta nekem,hogy van egy olyan program ami meg mutatja,hogy melyik napon fog a merevlemez elromlani.
Tenyleg van ilyen? nem szeretnem egy olyan merevlemezre tenni a dolgaimat ami mondjuk 2019 junius 6-odikan mar meg is hal.
Inkább nem is jellemzem, aki ilyen ökörséget mondott neked...
Rengeteg írás van, hogy mi alapján válassz tárolóeszközt, mikor vegyél hordozhatót, SSD-t, HDD-t... Keress rá az alapján, hogy előreláthatólag Te mire fogod használni.
Ha félsz tőle, hogy elromolhat, akkor egy szisztémát követhetsz: nem veszel xy méretnél nagyobb tárolóeszközt, inkább veszel 2-3-at, mert ha elromlik, akkor csak egy része megy tönkre a dolgaidnak.
"Vagy,hogy csinaljam,hogy meg legyen nekem?"
Nekem a vásárlás elég jól bevált.
#7 +1
Eredeti játékot nem kell DVD-re írni, mivel az vagy már a DVD-n található vagy pedig a fiókodban. Úgyhogy eleve lényegtelen a kérdés. Vásárold meg a játékokat és akkor nem lesz ilyenekkel problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!