Csak szerintem van rettentően túlértékelve a GTA 5?
Múltkor írtam, hogy nem játszottam vele, de nemrég volt alkalmam kipróbálni. És nem értem, hogy miért nagy durranás. Annyira túl van hype-olva, közben szerintem nagyon unalmas. Jó-jó, gyönyörű grafika meg minden, de akkor is. A küldetések mindig ugyanazok (bár én csak egy-két küldetést csináltam meg, utána mondtam, hogy jó, elég). Mondanám, hogy a San Andreas utánzata, de nem mondom, mert valami barom széttrollkodta az egyik GTA-s kérdésemet ezzel kapcsolatban, úgyhogy ebbe most nem akarok belemenni.
Másnak is hatalmas csalódást okozott ez a játék, főleg a nagy hírveréshez képest?
Nem.
Autókázz kicsit, menj le vidékre.
Szállj ki a városban és sétálj, nézd meg a részleteket.
Szerintem hatalmas munka, rengeteg tartalommal, és ott az online is.
különben meg nem kell, hogy mindenkinek minden játék tetsszen.
Szerintem ennek úgy álltál neki, hogy "nah nézzük hogyan lehet belekötni". Kipróbálás, 1-2 misszió alapján minden játék ugyanilyen. Ez olyan mintha egy sorozat 3. évadának 6. részébe belenéznél 10 percet, és elítélnéd hogy ez túlértékelt és rossz. Így nem lehet hozzáállni semmihez.
Töröld ki a hypeot a fejedből, és felejtsd el, hogy mi körül mi van. Ha szereted az open worldöt és a TPS-t, 100% hogy tetszeni fog.
#6, de azt érzed kérdező, hogy az egy nagy túró? ilyen részletes várost én még nem láttam más programban. csak ehhez ki kell szállni.
Witcher 3, aki írta
juss el városba! egyszerűen fantasztikus
ehhez képest a skyrim városai apró tanyák
én inkább online-nal játszom
tőled függ mit csinálsz
sokszor csak beülök az egyik autómba és csak autókázgatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!