Karolin11 kérdése:
The sims 4 magyar, angol nyelv letöltése?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Meg vettem online a the sims 4 pc jatékot, de csak kódot kaptam,amit az originba kellett beirni és ugy instalálni.A gondom az,hogy csak cseh,horvát és orosz nyelv van.Sokan azt irják lehet magyarositani na de hogy mar vagy 10 fajta ilyet próbáltam és semmi :(.Ha nem lehet magyarositani akkor hol lehet venni magyar nyelvvel?2018. jún. 26. 19:33
2/6 A kérdező kommentje:
Nincs Ncore-om!
2018. jún. 26. 22:09
3/6 anonim válasza:
A játék nem jelent meg magyar nyelvvel, csak rajongói fordítása van (az sem biztos hogy teljes, csak egy része). Meg kell nézned egyesével hogy melyik verzió mihez való és hogyan telepíthető.
4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos hiába próbálom őket, nem működik egyiksem vele!
2018. jún. 28. 00:16
5/6 anonim válasza:
Nézd meg, hanyas patch van fent neked, az alapján le tudod tölteni. A mappában találsz egy szöveges dokumentumot, ami leírja, hogy hova kell bemásolnod a fileokat.
6/6 A kérdező kommentje:
Már mindet próbáltam és egyik sem megy!
2018. jún. 28. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!