Nemrég beszereztem a GTA 5-öt. Online-ba mivel kell vigyáznom, ha el szeretném kerülni, hogy bannoljanak, vagy hogy reseteljék a karakterem?
Játssz tisztességesen. Mint ahogy minden játékban elvárható.
Egyszerre sok pénzt ne vegyél fel, ha a cheater rád dob, vagy szállj be egy kocsiba. Hiába teszed magad passzívba, tapasztalat, hogy akkor is rád dobálja. Én olyankor mindig gyorsan egy új sessiont nyitok, és max 4-5 ezret szedek össze.
A másik, ha afkolsz, akkor azt a házadban tedd. Onnan nem tud kiszedni, és eddig nem tapasztaltam, hogy pénzt is tudott volna rád pakolni.
Feleslegbe ne idétlenkedj, mert ha sokan jelentenek idióta viselkedésért kitudja, lehet a R* bannol. Bár eléggé lekakilják a dolgot, de kitudja. Persze ez olyan játék ahol jó idétlenkedni, de tudd hol a határ.
Ne használj cheat programot...szerintem ez egyértelmű.
Első vagyok:
2015-ben amikor kijött pc-re, azóta játszom.
Volt amikor még a legelején (1 évre rá), nagy összeget dobtak rám, úgy hogy afkoltam (úgy emlékszem 1-2 milliót), de nem bannoltak. Viszont azóta ekkorát nem, max 4-5 ezret, azt is max évente 1-2x.
Tehát ennyiért még nem bannolnak. Bár ez is függ sok mindentől. Valaki milliókat felszed, beaddol magának havonta, és nem bannolják. Valaki úgy jár évente egyszer mint én és jár a bann.
Hála az istennek szintet sosem dobtak rám, maradt a 150. Ebből is látszik, nem játszok vele napi szinten.
Jaa, és magyarítás. Ha felteszed storyhoz, akkor mindenképpen állitsd le amikor onlineba mész, mert jár a bann. Azért fixen.
Elvileg nem enged fel onlineba, de engem simán felengedett volna. Sőt, hiába állitottam le, háttérben sem futott, egy .dll fájl mindig bekavart és hibát írt ki a gta online töltése közben. Tehát azt a fájlt mindig ki kell szednem a mappából, aztán ha dtoryt akarom, akkor visszaillesztem. (Azt hiszem a dinput8.dll kell kiszedni ideiglenesen)
Mostanra nincs ilyen gond, hónapok óta nincs sajnos senki aki pénzt dobna, bezzeg az istenmódos majmok meg a paszívban a kocsidból kiszedő, felrobbantó modderek megmaradtak. Én egyszer volt hogy több mint 300 milliót akasztottam, sajnos hülye voltam és csak a felét vásároltam el, a másik felét elvették a nyomorultak, de így is lett ezermillió olyan dolgom amihez "tisztességes" módon soha nem lett volna pénzem. Jacht, helikopterek, sportkocsik, bunker, tank, arany repcsi, magas szintű fegyverek, luxusapartman, CEO cég. Szerencsére ezeket összevásároltam mielőtt elvették a másik felét. És nem bannoltak, még csak nem is nulláztak. Viszont a csávó aki volt olyan jó arc hogy megszórt minket akik ott voltunk na őt többet nem láttam.
Most persze biztosan sokan felháborodnak ezen, de két oldala van az éremnek, ha tisztes módokon lehetne tisztességes összegeket szerezni, és a cuccoknak is normális áruk lenne, nem pedig félmillió dollár lenne egy Mini Cooper is, akkor nem lenne szükség modderekre. A Rockstar kapzsisága ami ide vezetett, és én nem szégyellem magam érte. Megvettem a boltban az eredeti játékot 16 ezer Ft-ért, innentől úgy gondolom jogom van kihasználni a funkcióit teljes körűen. Az hogy a Rockstar kapzsi és a beszedett milliárdok nekik nem elég és ezért bármit akar az ember azt csak úgy érheti el ha még pluszban fizet: ez már ne az én gondom legyen. Én magamtól sohasem csaltam, nem is akarok és nem is tudnám hogy kell mert nem értek hozzá, de sohasem utasítom vissza ha megdobnak pénzzel (sajnos már utóbbi időben nem volt ilyen), mert játszottam én már eleget ahhoz hogy úgy vélem megérdemlem hogy használjam a cuccokat a játékban. Ha legfeljebb egyszer kitiltanak, akkor majd játszok mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!