Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The sims 2 vár az üzlet nem...

The sims 2 vár az üzlet nem tudom telepíteni. Valaki segít?

Figyelt kérdés
the sims 2 vár az üzlet telepíteni akarom de amikor telepíteni akorom mindig egy ablak ugrik fel és azt írja hogy a C:meghalytóra tesz 448MB ott rak még rá én katintotam az ok gombra és nem indítja el telepítést próbáltam helyett fel szabadítani de nem tudom mi kell és mi nem.ja és ha azt modjátok hogy másolt nem igez mert botban vettem.valaki segít nekem?várom a válaszotokat.
2010. jún. 17. 10:37
 1/2 anonim ***** válasza:

kevés a helyed a meghajtón,amíg nem törölsz szükségtelen progikat addig nem is fogja.Egyébként a Sims-nek is kell 5 gb szabad hely a meghajtón ahhoz,hogy kifogástalanul fusson.

Kérj meg egy gyakorlottabb barátodat,hogy nézze meg helyetted a progikat,és takarítsa le a géped.

És ez nem csak a játék miatt lenne fontos....

2010. jún. 18. 08:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Na jó..

Törölj a lomtárból mindent.

A zenéket írd ki lemezre,és töröld a gépről,csak a kedvencet hagyd.

Filmeket írd ki,töröld.

A játékokat írd ki,töröld.

Nézd meg mennyi játék van telepítve,ami nem kell uninstall...

Nézd át a mappát amibe letöltesz,ami nem kell töröld.

Csinál meg a lemezkarbantartót,és a töredezettségmentesítést.(Minden program-kellékek-rendszereszközök-)

Legvégül nézd át újra a lomtárat,ha nem töröltél pótolhatatlan dolgot,akkor újra töröld.

Ha ezeket a dolgokat heti rendszerességgel megcsinálod,akkor nem kell Anyuéknak újrarakni időnként a gépet.

De ha van másik meghajtó is,akkor azt is átnézheted,és esetleg oda is telepítheted a vár az üzletet.csak akkor telepítéskor ki kell választanod a másik meghajtón egy mappát.A játék ugyan úgy futni fog,ha nem egy helyre van telepítve is.

2010. jún. 18. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!