Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands csak szerintem k@rva unalmas egyedul jatszani?
Én a Wildlandsel úgy voltam,, hogy az első durva 30 óráját ISZONYATOSAN ÉLVEZTEM. Kikapcsoltam a célkeresztet, és nehéz fokozaton játszottam. Pont jó volt így. Splinter Celles vibejaim voltak tőle.
A 30. óra után elkezdtem észrevenni, hogy sajnos minden egyes feladat ismétlődik, gyakorlatilag ugyanazt csinálom mindenhol, csak új területeken. Még a küldetések variációi is előre kiszámíthatóak, soha nincsenek új dolgok, csak és kizárólag az, ami már az első mapon is megvolt, csak egyre nehezebb, meg más a környezet. Ennek tudatában még toltam kb. 20 órát, és jól éreztem magam vele, de kezdett kikopni a dolog.
Ezek után még kb. 10 órát tudtam kicsikarni belőle, és a mai napig nem értem: Mi a francnak ekkora map, ha nem bírják megtölteni érdemi tartalommal? Kb. 4 vagy 5 terület maradt ki összesen, de már halálosan untam, és nem sikerült így végigvinni.
Az Assassins Creed Origins ugyanerre a sorsra jutott. Az eleinte friss, üde játékmenetet teljesen tönkreteszi az értelmetlenül hatalmas map, ahol folyamatosan ismétlődnek a játékmechanikák. Unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!