Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft mob trappem nem...

Minecraft mob trappem nem működik és nem tudom miért?

Figyelt kérdés
2x2 oszlop felfelé építettem 30 blokra, aztán azzak minden oldalán 8 blokk távolságra utat épettettem és vizet raktam a véégre hogy ha ide beesnek a modok akkor levigye a viz abba az oszlopba ahol zuhanás végén meghalnak...és akkor szépen egy 16x16-os sik lapot csináltam. amit körbe építettem és tetejét is egy nagy hatalmas sötét tér, de mégsem spawnolnak modok, akkor se ha oda megyek...egyszerűen nem spawnonlak..mit csináljak? miben hibáztam?

2018. jún. 21. 22:05
 1/1 anonim ***** válasza:

hogy raktad oda a vizet? A mob nem spawnol neked vízfelületen, oda egy megnyitó/elzáró red stone mechanizmus is kell, az nem elég ha csak kiöntöd aztán menjen isten hírével.

Ha a víz alul van, felette meg szint, a mob nem fog leesni magától 1 szintet. A zombi malac farmnál is csak azért működik ez a nether portállal, mert a portálok közt csapóajtó van kinyitott állapotban, amit a mob teli blokknak néz (de valójában át lehet esni rajta).

https://www.youtube.com/watch?v=kPofG1SLbmI&t=10m10s

Ez is pl csak félig megoldás, mert vagy belesétálnak vagy nem.

2018. jún. 22. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!