Call of Juarez. Ismeeri valaki?
Én ismerem, már végig is vittem de nehéz leírni de itt egy video róla.
http://www.youtube.com/watch?v=Ppt8FfH0LtM&feature=related
Én ezt máshogy, csináltam szóval így nem próbaltam. Ha ez nem sikerül, akkor írj és leírom az én megoldásomat. Majd várom a válaszodat!
első válaszoló vagyok nekem is domb volt ot megpróbálo leírni az én verziomat.
Szóval miután kiugrottál az ablakon, menj egyenesen a házak és a dobozok közt vigyázz, hogy ne vegyenek észre, aztán egy helyen két ház között be tudsz menni ott egy ilyen sikátor vagy nem tom mi lesz, menj végig és egy helyen ki tudsz menni abból a sikátorból lesznek ott emberek úgyhogy vigyázz lopakodj el melletük, aztán ilyen dobozok-nál leszel mászal át egyiken, és ilyen háznál leszel ott az ablakon mász beés egy másik helyen ki.
ha nem tudsz tovább menni akkor írj és tovább írom,vagy ha még mindig nem megy írj megpróbálom jobban leírni.
majd választ várok
Sikerült! megtaláltam az ablakot, és kimentem! Köszi szépen!
Azért elég szopatós ez a játék,most az öregnél vagyok, ki kell ugranom az ablakon, lemegyek a lejtőn, oké. De ha még azelőtt megyek le, hogy elloptam a töktényeket, meghalok :D. De szerintem mostmár menni fog, köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!