Ha a gépemen volt már egyszer Sims4 és letörlődött az Originnal együtt lehet mégegyszer azon a gépen Sims4?
Figyelt kérdés
A gépemen cseh Sims4 volt és egyszer majdnem meghalt a gép, akkor elvittük szerelőhöz, mikor visszakaptam sem Origin sem Sims4 nem volt rajta. Engem amúgy is idegesített, hogy cseh, meg szeretném mégegyszer venni a játékot angolul. Szerintetek ez lehetséges?2018. jún. 17. 09:28
1/4 anonim válasza:
Szerintem nyelv valtoztatasra is van lehetoseg,de ha megvan a fiok amiben megvetted akkor irhatsz az Originnek is.
2/4 anonim válasza:
Letöltöd az Origin klienset, bejelentkezel vissza a fiókodba, majd újra letöltöd a játékot. Mivel megvetted és aktivált, korlátlanul ingyen újratelepíthető amikor csak akarod.
Ha elfelejtetted a hozzáférési adatokat és nem tudod azokat emlékeztetővel vagy máshogy sem visszaszerezni, akkor új fiókot kell regisztrálnod és újra megvenni a játékot.
3/4 anonim válasza:
Ha cseh verziós volt, abban az angol nyelv is benne van. Ha tudod az Origin felhasználónevedet és jelszavadat, akkor letöltöd az Origin klienst, bejelentkezel, és ott lesz a játékaid között, csak le kell újra tölteni. A telepítésnél kiválasztod a kívánt nyelvet, és kész.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2018. jún. 17. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!