Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A GTA San Andreas-ban a Cesar...

A GTA San Andreas-ban a Cesar Vialpando küldetésnél miért dob ki a laptopom?

Figyelt kérdés

Lenovo Thinkpad T430 gépről van szó. Újraindítás nem használt, megpróbáltam többször is. Most lehet, hogy a játék rossz, bár nem hiszem, mert eddig tökéletesen működött. Ja, és amikor Ryderrel el kell menni a katonaságra fegyvereket lopni, targoncával, akkor nem reagál a gép a billentyűkre. Kiírja, hogy a 2-est és a 8-ast nyomjam, azt csinálom, de nem reagál a laptop.

Miért van ez így? Tudnátok segíteni? Nem tudok haladni a játékkal ezek a problémák miatt.

A válaszokat nagyon köszönöm!

2018. jún. 10. 21:08
 1/5 Turbo333 válasza:
Az nem a játék hibája hanem a laptop nem futtatni azon játék részét és így inkább "lefagy". A mentéseidet mentsd le egy flashre és a játékot telepítsd újra majd tedd vissza a mentéseidet. Ez után kérlek írj.
2018. jún. 10. 22:35
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát, köszi a választ, de én nem értek annyira a technikához, nem tudom, hogyan kell flashre írni, sőt, azt sem tudom, mi az a flash (ebben a kontextusban).

De azért köszi.

2018. jún. 12. 11:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Amúgy miért nem tudja futtatni a laptop a játék ezen részét?
2018. jún. 13. 15:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Sőt, azt sem tudom, hogy hol van a mentésem. A játékban tudom, de a GTA San Andreas mappában nincs olyan, hogy "savegames" vagy ilyesmi. Úgyhogy ez további probléma.

Bocs a bénázásért, de én technikailag amúgy eléggé analfabéta vagyok.

2018. jún. 13. 16:15
 5/5 A kérdező kommentje:
De végül megoldottam, az újratelepítés óta indul a küldetés (az, hogy nem tudom megcsinálni, az már egy másik dolog XD). A lényeg az, hogy sikerült megoldani a problémát.
2018. jún. 17. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!