Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki játszik a Design Home...

Valaki játszik a Design Home nevű játékkal?

Figyelt kérdés
Ha igen, segítenétek? Hogy lehet sok pénzt szerezni?
2018. jún. 10. 13:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam, ha nagyon nincs pénzem, akkor mindig csak a napi feladatokat csinálom meg és azokat sem úgy, ahogy a játék kéri,(pl: modern bútorok, fa bútorok stb.) hanem az épp meglévő tárgyaimat rakom ki, ezáltal úgymond nem költök rá, viszont megkapom érte a 2,500 dollárt. Persze ennek annyi a hátránya, hogy nagy az esélye, hogy gyenge értékelést kapsz az elkészült szobára, de ez később úgyis feltornászható. Illetve még azt szoktam, hogy nem költöm el a gyémántokat amiket a napi belépésért kapok és mikor összegyűlik 5000 gyémánt, akkor átváltom dollárba.

Én ezzel a módszerrel tartok most 42.000 dollárnál, 11-es szinten, 82 elkészült szobánál és 4,08-as átlagnál kb 2 hónap alatt.

Illetve, persze valódi pénzért is tudsz venni gyémántot, amit aztán átválthatsz dollárba.

Sajnos ez a játék ilyen, nagyon rámegy arra, hogy költsed benne a pénzedet.

2018. jún. 10. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!