Ilyenkor mi a teeendő?
Le van töltve nekem a sima sims 4, de az állatos kiegészítőt azt megvettem, fel akartam telepíteni és mindent úgy csináltam ahogy az írva volt a tájékoztatóban, bejelentkeztem az originbe stb... megadtam a termékkulcsot és elvileg utána automatikusan telepítenie kéne a kiegészítőt, de ez még sem így van. próbálkoztam de nem jött össze, aztán már olyat ír ki hogy ez a termékkulcs már használatba van...most mit tegyek?
Ui: próbáltam a termékkulcsot úgymond visszaállítani. mert az EA honlapján van ilyen, erre ott is ki írta azt hogy ez a termékkulcs már foglalt.
Lehet az a baj hogy maga a sims 4 az csak le lett töltve és nem megvett (eredeti) játék?
Csak akkor fogja ezt kiírni, ha megpróbálod megint aktiválni. (Mivel már aktiváltad, nem kell többször megpróbálni)
Csak arra figyelj, hogy az alapjátékot is abba az origin fiókba aktiváld, amelyikbe a kiegészítőt is tetted. Tehát ne csinálj neki új fiókot, vagy ha már eleve több van, akkor abba lépj be, amibe a kieg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!