Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok ajánlani nekem...

Tudnátok ajánlani nekem GTA-hoz hasonló játékokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!GTA-hoz hasonló játékokat keresek..

GTA sorozatból mindent végigjátszottam + GTA Onlinet is tolom már egy jó ideje.De már nemnagyon találok hasonló játékot.Amikkel játszottam: Watch Dogs 1-2, Mafia 1-2-3, Saints row 2-3-4, L.A. Noire, Sleeping Dogs.

Na ezeken kivűl kellene játék..Grafika nemszámit, felőllem lehet régi is, csak a játékélmény legyen jó!

Gépem adatai:

Processzor: Intel Core i5-7400 3.00GHz

Memória: 8GB

Videókártya: Nvidia GeForce GTX 1060 3GB

A válaszokat előre köszönöm!!

2018. jún. 3. 15:29
 1/9 anonim válasza:
Mafia 1-2-2, Saints Row 1-2-3-4, Watch Dogs 1,2, stb.
2018. jún. 3. 16:03
 2/9 A kérdező kommentje:

Ez mind szép és jó..Csak elősször elkéne olvasni a kérdést :)

Mert ezeket már végigvittem, de nembaj.Ha lehet a többiek olvassák el :D

2018. jún. 3. 16:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Max Payne 1-2-3
2018. jún. 4. 14:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a fantasy kalandokat, hátha bejönnek. Pl Witcher sorozat, Fable sorozat
2018. jún. 4. 17:51
 5/9 anonim válasza:
Van még a Just Cause 2-3 bár az inkább olyan arcade jellegű. Meg a Mad Max is elég jó. Meg van a States of Decay ami szintén ilyen sandbox kocsikázós csak zombikkal.
2018. jún. 4. 18:33
 6/9 anonim válasza:
A Godfather 1-2-t is ajánlom még. A Mafia játékokra hajaz és a Keresztapám című film alapján készültek.
2018. jún. 4. 18:40
 7/9 A kérdező kommentje:

#3- A Max Payne-kkel már játszottam, végig is toltam az egészet, de azért köszi!

#4- A witcher 3-mon gondolkoztam már, mostmár lehet leszedem.Annó nagyon sokat játszottam a Witcher 2-vel.

#5- A Just Cause sorozatot ismerem, de nemannyira jött be..A Mad Max jónak tűnik, nem is tudtam, hogy készült Mad Max játék!A State of Decay se tűnik rossz játéknak

Aki tud még játékokat, irjon nyugodtan :)

2018. jún. 4. 18:41
 8/9 A kérdező kommentje:
#6- A God Father 2 nemigazán jött be, de az 1-et sokáig játszottam, mert imádtam, és most is imádom a "régi" időkben játszódó játékokat.
2018. jún. 4. 18:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha a Witcher 2 tetszett, a 3 még jobban fog.
2018. jún. 5. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!