Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van olyan online pc játék,...

Van olyan online pc játék, ahol többen lehet játszani egy időben ugyanazzal a pályával vagy feladvánnyal?

Figyelt kérdés

2018. jún. 2. 12:03
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Van olyan online pc játék, amiben nem?
2018. jún. 2. 12:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát az online-nak ez a lényege ha jól tudom, többen egy pályán, közösen.

Rengeteg van, a legtöbbet coopban is lehet játszani. Nem írtad ingyenes vagy sem.

Warframe

War thunder

Wow

Lol

Gta online

Don't starve together

The Forest

Minecraft

Paladins

Team fortress

Pubg

Last man standing

Fú és még rengeteg van, de most hirtelen ennyi jutott eszembe.

2018. jún. 2. 12:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

CS:GO

Overwatch

Nem is értem hogy hagyhattam ki.

Tehát a mai játékok 90%-ka online felülettel rendelkezik, ahogy az első is írta.

2018. jún. 2. 12:37
 4/7 A kérdező kommentje:

Jogos, rosszul tettem fel a kérdést.

Olyanra gondolok mint pl a szókereső játék az okos telefonokon, amikor ugyanazzal a feladvánnyal játszanak.

Tehát nem ilyen több órás játékokra.

2018. jún. 2. 15:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
www.honfoglalo.hu
2018. jún. 5. 00:31
 6/7 Meton ***** válasza:

Azt hiszem, már mindenféle játék létezik online többszereplős változatban. Lehet az rpg, szerepjáték, logikai, táblás, kártyás, stb. Pl ha kártyázni támad kedved, mondjuk snapszerozni, akkor csak beírod a gugliba.Vagy ott a póker, még a csapból is az folyik, akár pénzben is lehet játszani.

Persze vannak több szereplős és sok szereplős játékok, vagyis a több szereplőnél mondjuk 10-en vagytok egy játékban, a sokszereplősnél meg akár több ezren is.

2018. jún. 8. 11:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Online szókereső játék pc-re:

[link]

2021. jan. 31. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!