Van olyan online pc játék, ahol többen lehet játszani egy időben ugyanazzal a pályával vagy feladvánnyal?
Hát az online-nak ez a lényege ha jól tudom, többen egy pályán, közösen.
Rengeteg van, a legtöbbet coopban is lehet játszani. Nem írtad ingyenes vagy sem.
Warframe
War thunder
Wow
Lol
Gta online
Don't starve together
The Forest
Minecraft
Paladins
Team fortress
Pubg
Last man standing
Fú és még rengeteg van, de most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Előző vagyok.
CS:GO
Overwatch
Nem is értem hogy hagyhattam ki.
Tehát a mai játékok 90%-ka online felülettel rendelkezik, ahogy az első is írta.
Jogos, rosszul tettem fel a kérdést.
Olyanra gondolok mint pl a szókereső játék az okos telefonokon, amikor ugyanazzal a feladvánnyal játszanak.
Tehát nem ilyen több órás játékokra.
Azt hiszem, már mindenféle játék létezik online többszereplős változatban. Lehet az rpg, szerepjáték, logikai, táblás, kártyás, stb. Pl ha kártyázni támad kedved, mondjuk snapszerozni, akkor csak beírod a gugliba.Vagy ott a póker, még a csapból is az folyik, akár pénzben is lehet játszani.
Persze vannak több szereplős és sok szereplős játékok, vagyis a több szereplőnél mondjuk 10-en vagytok egy játékban, a sokszereplősnél meg akár több ezren is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!