Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szeretném ezt megvalósítani...

Sajt hurka xD kérdése:

Szeretném ezt megvalósítani de félek ettől!?

Figyelt kérdés
Szerezték egy jól összerakott minecraft házi szervert készíteni de félek attól hogy ddosolni fognak? Mit tegyek? Vagy ki lehet ezt védeni? Válaszotokat előre is köszönöm!

2018. máj. 30. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
nem egyszerűbb pár száz forintért bérelni hostot?
2018. máj. 30. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:
tenyleg ijeszto mindenki minecraft szerokat ddosol nincs jobb dolgunk
2018. máj. 30. 21:56
 3/6 anonim ***** válasza:
bérelsz szervert,ahol hozzá jár a DDOS protection opció, probléma megoldva.
2018. máj. 31. 09:10
 4/6 A kérdező kommentje:
De én házi szervert szeretnék!
2018. máj. 31. 13:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Most őszintén, ki DDoS-olna téged? Minek? Mi értelme volna? Újraindítod a szervert és meg van oldva, mert másik IP-t kapsz.
2018. máj. 31. 14:33
 6/6 anonim ***** válasza:

A félelem nem hiábavaló.. valóban akár a haverod "poénból" fogja és kilövi a netted vele együtt a szerveredet is. Akár az "ellensége(i)d is.

Ha csak ilyen egyszeri lan és nem állandó szerver lesz akkor nem kell félni, bár attól még ugyan úgy kitudnak lőni.

100%védelem nincs max valami fizetős tűzfal ami képes valamennyire megfogni a támdást, bár én nem hiszek ebben se. Védelmet még nem nagyon találtam max a routerben de az valami förtelem.

2018. jún. 3. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!