Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi az a "telepítő hely? "

Mi az a "telepítő hely? "

Figyelt kérdés

Szeretném letölteni a fallout 4-et, de nincs elég hely azon a tárolón (valamiért J)

Ez van írva a leírásban: Codex mappa tartalmát másold a telepítési helyre.

Esetleg másra gondolt a telepítő hely alatt?

2018. máj. 30. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen. De lehet, hogy nem. Lopott húsnak bizony híg a leve, bármi előfordulhat.
2018. máj. 30. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, hogy mi a gondod pontosan, de a telepítés és a letöltés két különböző dolog, kivéve ha Steamről, vagy hasonlóról történik, de nekem gyanús, hogy ez kalózverzió. Az hogy te hová töltöd le a kalózjátékot és utána hová telepíted az két különböző dolog.
2018. máj. 30. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Vedd meg, és akkor nem kell a 100 gigás játéknak még 100 giga hely hogy kicsomagold, meg még 100 giga hogy telepítsd.

Steamen megvéve egyszerre települ és tölt is, és még legális is lesz, úgyhogy szavad sem lehet arra hogy nem jó.

Ha nem vetted meg akkor mire fel vergődsz? Nem fizettél érte, így jártál.

2018. máj. 30. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Tudom mi a gondod, igazabol par click az egesz.

Codex mappa tartalmát másold a telepítési helyre. De ha ezt magadtol nem tudod megfejteni, akkor nem fogok regenyt irni neked hogy megertsd.

2018. máj. 30. 19:59
 5/6 A kérdező kommentje:
hát igen, úgy nehéz is lenne megvenni hogy bankkártyánk nincs, errefelé meg nem árulják
2018. máj. 31. 22:23
 6/6 A kérdező kommentje:
és azt se értem hogy mit néztél te vergődésnek :D csak rosszul fogalmazott, én meg nem voltam benne biztos :D de ha neked ez vergődés nem merek belegondolni hogy neked mi a hiszti :D
2018. máj. 31. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!