Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok olyan játékot, mint a...

Tudtok olyan játékot, mint a Minecraft⬜ vagy a Terraria🌳 és van benne elektronika⚡?

Figyelt kérdés

Nem modokra gondolok.

Nem feltetlenul kell,hogy elektronika legyen ,jo olyasmi is mint a minecraftban a redstone

2018. máj. 30. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha még nem ismered akkor a Cube World hasonló, Space Engineers, 3079

Kb. Ezeket ismerem

2018. jún. 3. 08:55
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Minecraft-hoz van egy csomó mod. Azzal tudsz bele varázsolni normális elektronikát. Én régebben olyanokat raktam bele, amivel áramköröket kellett tervezni, plusz voltak hozzá digitális kapuk is. Meg volt hozzá Pneumatikai kiegészítő is, azzal is el lehetett szórakozni egy darabig.
2018. jún. 3. 09:02
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

A MineCraft-ot mára már rég ellepték az elektrotechnikusok.

Aki 7 szegmenses kijelzésű alapműveletes számológépet épít benne, az már lassan csak kezdőnek számít a többi száz hasonló implementáció között.

Manapság már !!16!! bites (nemhogy holmi 4 bites) processzort húznak vel komplett ALU és CU párossal, Kilobájtos nagyságrendű 3D-s memóriákat építenek hozzá... és van, ahol az még mindig csak a középhaladó szint.

Akik valakinek számítanak, már Videóhívásos mobiltelefont húznak fel gyakornokokat irányítva...

de URAM ISTEN!!!!! MIÓTA VAN ENNYI IDEJÜK AZ EMBEREKNEK??!!!

(kérdem én)

2018. jún. 5. 23:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Starbound, 2D-s mint a Terraria de itt űrhajód van, utazhatsz a bolygók között, bossfightolhatsz, és elég sok technikai dolog van benne.
2018. aug. 19. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Factorio?
2018. aug. 20. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!