Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a Detroit:...

LeonScottKennedy kérdése:

Mi a véleményetek a Detroit: Become Human-ről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Akik már végigjátszották / végignézték a Detroit-ot:

Mit gondoltok róla? Nálatok hányadik helyen áll a játék a Quantic Dream hasonló játékai között? Mennyire mélyen érintett meg a sztori? Szerintetek mennyire volt reális a játék jövőképe, valóban nincsenek már olyan messze a szuperintelligens emberszerű androidok?

Csak hogy én is válaszoljak:

Sokat gondolkoztam, hogy a Beyond Two Souls vagy ez van az első helyen, de végül a Detroit mellett döntöttem, mert szerintem ez sokkal aktuálisabb témákat boncolgat.

Szerintem zseniális játék, pont mint az elődei. Ha muszáj lenne negatívumot mondanom, akkor az a tudományos része lenne, mert azért valljuk be, olyan dolgok, mint a játékban, sosem történhetnének meg a valóságban, már csak kezdve onnantól, hogy egy robotnak sosem lesz öntudata, sosem lesznek érzelmei, maximum szimulálni tudná azokat valamilyen formában, de akkor is nagyon messze állna az a valóságtól.

A jövőképről: Én lusta ember létemre nagyon örülnék egy ilyen jövőnek. Biztos vennék egy androidot hogy végezze el helyettem a házimunkát meg egyéb ügyeket.

2018. máj. 30. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

“Mit gondoltok róla? ” Érdekes történet , jó megvalósítás de nem dobtam el az agyam mert már ez is lerágott csont(persze mi nem az)

“Nálatok hányadik helyen áll a játék a Quantic Dream hasonló játékai között?” Nem jatszottam más jatekkal még tőlük szóval erre nem tudok válaszolni.

“Mennyire mélyen érintett meg a sztori? “ Mint fentebb írtam ez is lerágott csont de mivel nagyon szeretem a mesterséges intelligenciával kapcsolatos történteket ezért tetszet. Viszont pl amikor kiderül hogy a kiscsaj is gép....reménykedtem , hogy nem sütik ezt el....

“Szerintetek mennyire volt reális a játék jövőképe, valóban nincsenek már olyan messze a szuperintelligens emberszerű androidok?”

Maga az elképzelés szerintem reális , erre törekszünk , meg akarjuk könnyíteni az életünket , viszont kétlem , hogy 20 év múlva már itt tartanánk mint a játékban. 40-50 év szerintem reálisabb

2018. jún. 4. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"Mit gondoltok róla?"

Szerintem egy mestermű.

"Nálatok hányadik helyen áll a játék a Quantic Dream hasonló játékai között?"

1. Detroit: Become Human

2. Fahrenheit

3. Heavy Rain vagy a Beyond Two Souls.

"Mennyire mélyen érintett meg a sztori?"

Nem emlékszem, hogy különösebben érzelmes lettem volna tőle, játékként fogtam fel. (33 éves vagyok)

" Szerintetek mennyire volt reális a játék jövőképe, valóban nincsenek már olyan messze a szuperintelligens emberszerű androidok?"

Nem követem hol tart az AI kutatás és szerintem a jövővel kapcsolatban híresen nehéz találgatásokba bocsátkozni, de a laikus véleményem az, hogy a mi életünkben nem lesz olyan szintű AI mint a játékban ábrázolt androidoké.

2018. jún. 8. 17:12
 3/4 Papucs112 válasza:
68%

17:39

Az egyik endingben kiderül hogy Alice nem android, mert meglövik és vérzik (majd meg is hal Karával együtt)...

Vannak elég érzelmes jelenetek, amiknél el lehet kicsit szontyolodni, de nem egy szappanopera.

Szerintem nagyon jó játék lett, nagyon tetszik a grafika meg a történet is, egyszer biztos végigjátszom...

A kérdezőnek igaza van hogy az androidoknak érzelmei sose lesznek, csak szimulálni tudnák, de az is elég szerintem ha valamilyen szinten van öntudata. Ha ez meg is történne, én inkább olyan szeretnék lenni mint Carl, erkölcsileg nem értek egyet azzal hogy kihasználjak bármit/bárkit is, akár gép akár nem.

Ha ilyen intelligensek nem is, de olyan robotok biztos lesznek amik megcsinálnak helyetted ezt-azt... Meg a szexrobotok fejlesztésére is ráfeküdtek mostanában.

Nekem 10/10 :)

15/l

2018. júl. 7. 22:39
 4/4 anonim ***** válasza:

'Mit gondoltok róla?'

Szuper játék, a színészek csodát tettek, a grafika is nagyon ott van és a történet is remek.

'Nálatok hányadik helyen áll?'

1. De a Detroitot és a Beyondot egyformán szeretem.

'Mennyire mélyen érintett meg a sztori?'

Nem vagyok egy sírós típus, de amikor Markusék a végén elkezdtek énekelni, ott már nem bírtam tovább.

'Mennyire reális a játék jövőképe?'

Hát, előbb-utóbb ide jutunk.. Amit a gyűjthető újságokban írt a játék, a méhek kipusztulása, a felmelegedés. Meg persze a droidok. Már láttam a neten egy ilyen 'interjút' amit egy aszthiszem Sophie nevű mesterséges intelligenciáról csináltak.

Mindenesetre a játék nálam 10/10 :)

16/L

2018. aug. 17. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!