Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a teendő ha bugos a Minecra...

Mi a teendő ha bugos a Minecraftom?

Figyelt kérdés
A Minecraft néha nem működik megfelelően(Régebben nem volt ilyen). Pl. előfordult, hogy elültettem a magot, automatikusan kiütődött a mellette lévő vagy pl. nem ott találtam magamat, ahol utoljára abba hagytam a játékot. Szerintetek mi lehet a probléma? Előre is köszönöm
2018. máj. 27. 22:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Megveszed az eredetit.

Ha az bugos, akkor írj nekik.

2018. máj. 27. 22:33
 2/15 he84 ***** válasza:
Nem minden nem megvettel vannak gondok, nem ettől függ általában. A Minecraft az egyik olyan, amivel általában nem szokott gond lenni akkor se, ha nem eredeti megvett, ismerek olyat, akinek letöltött, nem megvett és mégis gond nélkül megy neki, meg még jó néhány embernek. Még az is lehet akár, hogy nem a lefrissebb, nem a megfelelő Java van felrakva. Rakd fel, frissítést a Java-t a bizti kedvéért. Majd a Minecraft launcher-jében állításd át a profil beállításoknál arra.
2018. máj. 29. 13:18
 3/15 anonim ***** válasza:
65%

(Attól még csúnya dolog lopni)

Hú de le leszek pontozva a kis sufnigémerek által, de ugye hogy igazam van? :D

De más szempontból is jobb, ha megvesszük a játékot. Folyamatosan és azonnal hozzáférünk a legújabb frissítésekhez, sokszor exkluzív tartalmakat kapunk, állandó, megbízható support áll rendelkezésre, plusz az a kis összeg is hozzájárul a játék fejlesztéséhez.

Le minden kalappal a rendes, tisztességes játékosok előtt! ;)

2018. máj. 29. 14:19
 4/15 he84 ***** válasza:
31%
Csak mert valaki letölti, még nem tisztességtelen, nem feltétlenül lopás, pláne akkor nem az, ha torrentről van letöltve. Bonyolult elmondani miért, de így van és nem igazán tartozik ide. Azért annyira nem kis összegbe kerül a Minecraft (6-7000 Ft), nem mindenki teheti meg, hogy minden játékot megvegyen. Kár ez alapján ítélkezni mások felett! A másik meg az, hogy nem mindenki a legújabb verziójával akar játszani, hanem korábbival bizonyos okok miatt, például én is egy korábbival játszok. Aztán meg a letöltött, nem megvett esetében is lehet a frissebbekkel ugyanúgy játszani, aki akar. És a kérdező nem azért, nem arról kérdezett, hogy vegyen-e Minecraft-ot, vagy sem, hanem ahhoz kért segítséget, amit ő használt! Az mindegy, hogy az letöltött-e, annál is lehet segítséget kérni, kapni és adni! Békén kéne hagyni azzal, hogy vegye meg, mert nem ez a téma itt!
2018. máj. 29. 19:04
 5/15 he84 ***** válasza:
0%
És nincs teljesen igazad. Elmondtam nagyjából hogy miért.
2018. máj. 29. 19:09
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
Nekem sincs pénzem egy Rolls Royce-ra, megyek és torrentezek egyet magamnak GTA style
2018. máj. 29. 19:26
 7/15 anonim ***** válasza:
50%

Feltétlenül lopás, pláne akkor az, ha torrentről van letöltve. Ugyanis ebben az esetben egyből tovább is passzolod.

6-7000 forint egy játékért, ami több száz (vagy akár több ezer) óra szórakozást nyújt, miért lenne sok?

Kérjétek meg aput, anyut vegye meg nektek!

Egy hónapig elmosogattok és/vagy kiviszitek a szemetet, biztos nem tagadják meg!

2018. máj. 30. 02:27
 8/15 he84 ***** válasza:
31%
Figyelj 7-es válaszoló. Elmondtam már, hogy a torrentezés nem lopás bizonyos szempontokból! És mint azt szintén mondtam, hogy a kérdező nem azért, nem arról kérdezett, hogy vegyen-e Minecraft-ot, vagy sem, hanem ahhoz kért segítséget, amit ő használt! Az mindegy, hogy az letöltött-e, annál is lehet segítséget kérni, kapni és adni! Békén kéne hagyni azzal, hogy vegye meg, mert nem ez a téma itt! Legyen már végre lezárva ez az off-olás!
2018. máj. 30. 09:59
 9/15 he84 ***** válasza:
0%
Én pedig már nem vagyok gyerek, lehet hogy a kérdező sem az. Nem csak gyerekek játszanak akár a Minecraft-al, akár más játékokkal. Zsebpénzt pedig nem mindenki kap, aki pedig pénzt keres, nem biztos hogy van rá pénze, főleg nem minden játékra! Sajnálom ha ezt egyesek nem értik. És a legtöbb játék szintén nagy, több órás szórakozást nyújt, mégis sokban kerülnek. Azért egy 5000 Ft-tól felfelé már kissé drága, legyen szó bármilyen játékról. Na de most már elég, mondtam hogy ez nem idevaló és hogy kérdező nem ezért kérdezett, nem erről! Részemről lezárva, nem kéne folytatni!
2018. máj. 30. 10:07
 10/15 anonim válasza:
Hogy végre legyen valami hasznos válasz is: A magok azért viselkednek így, mert fény kell nekik. Rakj fáklyákat a közelbe és meglátod, hogy nem fognak kiesni. Az, hogy nem ott találod magadat, ahol legutóbb kiléptél azért lehet, mert nem mented el a világot, amikor kilépsz (pl. Alt+F4-el lépsz ki, vagy csak simán becsukod a játékot). Az utóbbiban viszont nem vagyok biztos.
2018. máj. 31. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!