Miért nem tudok Sims 4-ben egyedi tartalmat letölteni?
Ezt egy kicsit kifejthetnéd jobban...
Tehát, amit letöltöttél, pl TSR oldaláról, az ugye alapvetően egy valami.package vagy egy tömöríttett állományban lévő valami.package file?
Mert ha igen <és bár nem tudom mit értesz "megnyitás" alatt> ezeket a fájlokat nem kell megnyitnod, mindössze be kell másolnod a .package fájlokat ide: C:\Users\AccountNeved\Documents\Electronic Arts\The Sims 4\Mods
Ha ezzel megvagy, a játék fel kell ismerje a custom contentet.
Ha nem teszi:
- Rossz a cc amit letöltöttél/nem kompatibilis a jelenlegi sims verzióddal
- Engedélyezned kell a cc-ket/egyedi tartalmakat, amit a játékon belül a Game Options->Other->Enable Custom Contents and Mods melleti jelölőnégyzet bepipálásával tehetsz meg.
Remélem tudtam segíteni, de ha esetleg más a probléma, akkor írd le részletesen és segítek ha tudok.
Az a problémám hogy nem tudom élerni sem a fájlokat mert ha megnyitom a letöltést azt írja: Az archívum ismeretlen formátumú vagy sérült.
Bármelyiket próbálom letölteni ez van.
Értem, tehát akkor te a tömörített állomány megnyitására gondoltál.
Ez esetben:
- Honnan töltöd/töltötted le a fájlokat?
- Milyen tömörített állományok ezek? (.zip/.rar)
- Milyen programmal próbáltad megnyitni ezeket? (7Zip/WinRAR/ vagy a beépített W10-es, ami megtudja nyitni a .zip-eket.)
www.thesimsresource.com oldalról töltöttem le.
Package Fájl
WinRar-om van feltelepítve
Akkor nem nagyon tudom mi lehet...
Csak 1-nél csinálja ezt vagy mindegyiknél? (próbálj meg többet, ha még nem tetted)
Egyébként a .package fájlokkal már nem kell csinálni semmit, azt csak másold be a Mods mappába.
Sajnos az összesnél ezt csinálja.
Az nem lehet hogy WinRAR nem tudja megnyitni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!