Szerintetek jogosan lőttek ki a csapattársaim a World of Tanksben?
Figyelt kérdés
Tiszta Szlovák csapatban voltam. Mikor elindult a játék elindítottam a mikrofonommal a Bódi Gusztit. Ezért megkaptam.#internet #játék #MMO #tank #World of Tanks #Bódi Guszti #aranyeső #szépkisházra #családomra #devlade
2018. máj. 25. 18:29
1/8 anonim válasza:
Ennél jogosabban talán csak egy Kis Grófo számmal érdemelhetted volna ki.
2/8 Gugu Gabor válasza:
szerintem én is kilőtelek volna
3/8 anonim válasza:
Tobbek kozt pont az ilyen jatekosok miatt mind te huztam inkabb WT-zni.
4/8 Brandon41 válasza:
Én biztosan nem löttelek volna ki, helyette elküldtelek volna melegebb éghajlatra, hogy ott játszad azt a szart.
5/8 A kérdező kommentje:
Andrysh a múltkor még a játékmenet miatt hagytad ott a wot-ot.
2018. máj. 26. 10:35
6/8 A kérdező kommentje:
Szar ? Neked biztos nekem nem. Lehet, hogy ami nekd tetszik azt én szaroznám le.
2018. máj. 26. 10:36
7/8 anonim válasza:
Pont azert kezdtem ugy a hozzaszolast hogy: tobbek kozt.
8/8 anonim válasza:
Mondjuk azért, mert bunkóság kérdezés nélkül bármiféle zenét is berakni egy csapatalapú játékba, hogy mások is hallják. Hallgasd magadban, ha akarod, de mást ne idegesíts ezzel feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!