Ryder vagy Shepard a nagyobb hős szerintetek?
Figyelt kérdés
Tudom nem ugyanaz a kettő, de mégis kire szavaznátok. Én Ryderre, mert lakhatóvá tett egy csomó bolygót. Az ő munkája érdekesebb, míg Shepardet 2x is kinyírták értelmetlenül.2018. máj. 25. 17:47
1/2 anonim válasza:
Shepard. Ő a galaxist tette lakhatóvá a végén.
2/2 anonim válasza:
Számomra Shepard nagyobb hős, de Ryder megérthetőbb/szerethetőbb. Shepard mindig erkölcsi alapon döntött (Paragon/Renegade rendszer), Ryder az érzelmeire, az ösztöneire, a logikájára kellett, hogy hagyatkozzon (személyiségrendszer). Egy klasszikus hős erkölcsi alapon dönt, a jó és a rossz közül választ. Shepard-öt vezetőnek teremtették, a környezetét azonnal vonzotta a karizmája, a bátorsága, az önfeláldozásra való készsége, Rydert bedobták egy szituációba, amit nem akart, amire nem állt készen, hanem át kellett vennie attól, aki készült rá - aztán próbált boldogulni, próbálta a lehető legtöbbet kihozni belőle. Shepard mindkét esetben feláldozta magát, mindkét esetben azért halt meg, mert ő maga akart meghalni, hogy valakin segíthessen - Rydernek nincsenek ilyen önfeláldozó momentumai, és legalább annyira küzd önmagáért, a saját útjának és otthonának megtalálásáért, mint amennyire másokért. Ilyen szempontból én klasszikus, papírforma szerinti hősnek Shepard-öt tartom, viszont Rydert lazábbnak érzem, és jobban bírtam főszereplőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!