Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A régi nagy játék címeket...

A régi nagy játék címeket miért nem "rebootolják" újra a gyártók?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy csak modern köntösben.

2018. máj. 25. 10:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ha mesterlövész kompatibilis lenne a win 10zel, én lennék a legboldogabb ember a földön
2018. jún. 5. 15:41
 12/15 anonim ***** válasza:
#10-esnek: Köszi a választ! Igen, PC-re meg is van az EFLC (különkiadása az alapjátéknak), csak nem viszi a laptopom. :( (anno PC-re vettem) Láttam, hogy Xbox One-on lehet játszani, de csak emiatt nem vennék még egy konzolt, így az is kilőve. :( Nem maradt más, mint várni egy PS4-es portra, ami talán lehetséges, hiszen a régebbiek (SA, VC...) már vannak rá, illetve boxra is most jönnek.
2018. jún. 7. 10:25
 13/15 anonim ***** válasza:
#12-es: Sajnos az egyetlen remény, ha kiadják újra, valami HD Remasterként a GTA 4-et. Az Xbox visszakompatibilis önmagával, ezért jelent meg pl. most rá a napokban a San Andreas, illetve játszható rajta a GTA 4 is, de sajnos a PS4 nem ilyen. :( Azért nem szabad feladni a reményt, igazából a Rockstaron múlik minden. Talán egy nap a Playstation is kompatibilis lesz.
2018. jún. 7. 16:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Rengeteg felújított kiadás jön ki, de azt is tudomásul kell venni, hogy néhány műfajt (például kaland és szerepjátékok) leszámítva a legtöbb régi játék csak nosztalgiafüggönyön át vagy a saját korszakában értelmezve jó. Manapság már egy interaktív techdemonak is kevés lenne. Vagy teljesen elszakadnak az eredetitől és a felújított kiadást csak a névvel próbálják meg eladni.

Annak idején sokan vádolták a Crysist és a The Order 1886-ot, hogy csak techdemok és játéknak pocsékok. Na most gondolj bele, ha kijönne a Quake 2, ami koppra ugyanaz a játék lenne, mint 1997-ben, csak modern grafikával. Szeretem a Quake 2-t, épp most játszom végig már nem is tudom hanyadjára, de az a mennyiségű tartalom és olyan komplexitású játékmenet ma már nosztalgia nélkül semmire nem elég.

2018. jún. 9. 11:04
 15/15 anonim ***** válasza:
#13 Így van, reméljük egyszer megkapja a PS is. :)
2018. jún. 10. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!