Witcher 3 új játék plusz, mellékküldetések, ködsziget?
A kérdésem: új játék pluszban vagyok és a fő történeti szál most tart ott ugye hogy menjek el a ködszigetre Ciri-t megtalálni nos, az első végigjátszásom során kiírta hogy mentsem el a játékot..mivel néhány mellékküldetés már nem lesz elérhető....
Az első kérdésem az hogy a witcher megbízások,kincskeresésre is vonatkozik ez..? Illetve Skelligén még nem nagyon kérdőjeleztem így a második végigjátszás során sem...és tudom hogy némelyik kérdőjel elindít egy mellékküldetés is ha olyan helyre mész...na már most mielőtt elmennék a ködszigetre érdemes ?-jelezni a további (ismeretlen) mellékküldetésekért is mivel ugye azok sem lennének elérhetők ?
Illetve ha nem írja ki ezt a mentés dolgot amikor a ködszigetre érek akkor nem kell mitől tartanom ?
válaszokat előre is köszönöm !
Minden esetben ki fogja írni neked, mert így van megírva a játék.
Én úgy mentem el a köd-szigetre, hogy előtte nem csak az alap, de a 2 kiegészítőt is szőröstül-bőröstül kitoltam, minden kincset megkerestem, 1 küldi volt nálam, megtalálni Ciri-t.
Érdemes mellék küldetéseket nyomni, mert szintezel vele.
Kincskeresésre elvileg nem terjed ki ez, de skelligei küldiknél kb 4-5t bukni fogsz.
Nálam Ciri látogatott meg
és köszönöm a választ ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!