Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki el tudja magyarázni,...

Valaki el tudja magyarázni, hogy mi a probléma a Destiny 2-vel?

Figyelt kérdés
Látom hogy így gyűlölik meg úgy gyűlölik, csak nem értem hogy miért, mert nem tűnik rossznak. A DLC is fikázva van. Még nem játszottam a játékkal de tervezem, ezért kérdezem. :)
2018. máj. 19. 08:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nincs benne tartalom. Ennyi. Az alapjátékban 85 óra alatt megszereztem a legjobb felszereléseket, ahonnan már nincs tovább, következésképpen nincs értelme raid-eket nyomni, mert se jobb loot, se veszélyesebb ellenfelek nem lesznek benne. Azért ez egy looter-shooterben eléggé gáz. Jön egy (fizetős!) DLC, ami 3 órányi sztorit ad, plusz a beígért új ellenfél nem más, mint egy régi, átszínezve. Az olyan mocsok húzásokat nem is sorolom fel, mint mikor a játékosok elkezdtek túl gyorsan fejlődni, és a Bungie szándékosan elcsalta a szerzett XP-t, csak balszerencséjükre volt valaki, aki utánaszámolt, és kénytelenek voltak javítani.

A gond ott van, hogy ingyenes játékok (Warframe, Path of Exile) ezerszer több tartalmat kínálnak, mint ez az 500 millió dolláros mega-project.

2018. máj. 19. 10:50
 2/3 A kérdező kommentje:
És ez mikor történt veled, a megjelenés táján? Mert gondolom azóta ezen változtattak, illetve raktak bele új fegyvereket, átvariálgatták a dolgokat, a DLC-n kívül.
2018. máj. 19. 13:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Meglepetés, nem változtattak semmin, továbbra is egy kalap..., de 12 dollárért fent van humble bundle-ön, ha nagyon érdekel.

Egyébként a sztori kb 8 óra, utána csak csapat alapú RAID-ek vannak, mehetsz orrba-szájba lootolni. A 2. DLC se lett több, mint az első.

Nem hazugság, a Warframeben több a tartalom, pedig az ingyenes és el lehet boldogulni platinum (fizetős valuta) nélkül is.

2018. máj. 19. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!