Nem tudok egyet választani, ezek:
Master of Orion 2
Heroes of Might & Magic 3
RollerCoaster Tycoon 1,2
Settlers 2
Doom 1,2
Diablo
Ha csak olyan jöhet, ami PC Only, akkor Vampire Bloodlines
Boiling Point
Régen amikor rossz gépem volt, mindig azt mondtam hogy a kedvenceimnél jobb játékot nem fogok találni, vagy ha találok is, az nem a korhű grafika, vagy a részletesebb animációk miatt lesz.
Ma már van jobb gépem, és még mindig ugyanazok a kedvenc játékaim:
Legacy of Kain Defiance, Jedi Outcast és Academy, Prince of Persia Trilógia stb.
Azért a modern játékok közül is van egy rakás amit imádok, de ezeket a számomra klasszikusokat nem törli el semmi.
Tremulous. Nem valami ismert játék, de nagyon jó a játékélménye. Kb ezzel a játékkal 5 perc alatt elmegy 1 óra.
Ezen kívűl linuxos játékokkal szoktam játszani pl. Openaréna, Counter-strike.
"Legacy of Kain Defiance, Jedi Outcast és Academy, Prince of Persia Trilógia stb."
Ezek minőségi játékok, nekem főleg az Academy jött be.
nem tudok választani
stronghold crusader
gta san andreas
call of duty 2 (multiban persze)
dekaron (régen pörgött ez az mmorpg, ma már offos)
guild wars 2 (most ez az mmorpg ami leköt)
mount and blade
úgy ezek a játékok amiket újra és újra újra előveszek, mert ha kimarad fél, 1 vagy akár 2-3 év utána eszembe jut, hogy de jót játszottam vele mindig, a mostani játékokkal úgy vagyok, hogy egyszer jó,baromi jó, de nincs meg az az újrajátszós érzés
Subnautica
Alien: Isolation
Witcher 3
JP:OG
És amint kijön, valószínűleg a Jurassic world Evolution, így látatlanban.
Minecraft, Euro Truck Simulator 2.
De van meg GTA 5; Gitár Hero World Tour, Heartstone, Counter Strie, Battle Royale, és World of Tanks
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!