Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Feltelepítettem egy játékot...

Feltelepítettem egy játékot és ha el akarom indítani akkor lefagy. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2018. máj. 15. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:

A telejósda válasza: Pont azt.

kénének olyan apróságok, mint:

-operációs rendszer neve és bit száma

-a játék neve

-processzor, videokártya pontos neve, memória mérete (GB), (a 2.7GHz NEM pontos processzor név, van belőle vagy 100 fajta, ahogy a 2GB videokártya SEM pontos név. intel Q8400 pl pontos procinév, vagy i5 2400 is az, videokártyánál meg GT730 2gb már pontos név, vagy gtx 960 4gb pl) CPU-z GPU-Z ingyenes programmal ki lehet deríteni ezeket az adatokat.

-eredeti vagy tört játék

-mi fagy le, a komplett gép vagy a játék

-honnan tudod hogy lefagy, csak fekete képernyő és nem mozdul semmi, vagy kilép egyből a program

2018. máj. 15. 16:43
 2/5 A kérdező kommentje:

Windows 7 64 bit

Devil May Cry HD Collection

Sz.gép tulajdonságok:

Proci: Intel(R) Xeon(R) CPU X5450 @ 3.00GHz 2.00GHz

Videókátya: Nvidia geforce 9600 GT

4GB RAM

a játék tört

Szerintem a játék, elindítom, kiírja h ,,dmcLauncher.exe működése leállt

2018. máj. 15. 17:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Bocs, de 9600 GT-vel nem is fog elindulni, mikor minimum kell neki egy GTX 760, hogy egyáltalán szóba álljon veled. A gtx 760 úgy lazán 6x jobb kártya, nem is csoda, ha crashel állandóan.

Megoldás új/használt videokártya vásárlása, vagy nem játszol ezzel a játékkal.

2018. máj. 16. 11:28
 4/5 A kérdező kommentje:
A DMC harmadik része megvan és az megy tökéletesen és nem lehet szétszedni h ne egybe legyen a 3 rész?
2018. máj. 16. 13:02
 5/5 anonim ***** válasza:
sajnos nem, azért collection, akkor le kell szedni külön külön őket és úgy már működhet a dolog.
2018. máj. 16. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!