Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Origin acces hogyan működik?

Origin acces hogyan működik?

Figyelt kérdés

Ha megveszem egy hónapra mondjuk május 21-én akkor június 21-ig fog tartani, vagy június 1-ig? Illetve ha lemondom akkor ugye nem fogja autómatikusan megújítani, viszont ha mondjuk május 21-én megvettem és 22-én lemondom, tudom majd még használni június 21-ig, és csak az autómatikus megújítást állítja le, vagy elvesztem az egészet?

Előre is köszi a válaszokat!

2018. máj. 14. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Onnantól számolja az 1 hónapot amikor előfizetsz rá, és igen, ha lemondod, azzal csak azt mondod meg, hogy a következő hónapot már ne számlázza ki, de az aktuális előfizetésed lejártáig tudod használni tovább.
2018. máj. 14. 17:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a választ!
2018. máj. 14. 17:32
 3/3 anonim ***** válasza:

30 napos az előfizetés. Ha te május 18-án veszed meg, onnantól megy a 30 nap.

Ha nem fizetsz tovább elő, akkor a kifizetett időre még használhatod a szolgáltatást, de utána már nem kerül levonásra pénz és nem is tudod majd használni.

2018. máj. 16. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!