Steam walletből ki lehet venni a pénzt?
Egyértelműen le van írva MAGYARUL, el kéne végre olvasni a szabályzatot, nem csak a tovább gombot püfölni.
Nem, nem tudod visszaküldeni bankszámlára a pénzösszeget. Ez csak abban az esetben áll fent, ha veszel egy játékot és azt 2 héten belül 2 óra játékidő alatt visszaváltod, akkor kérheted külső bankszámlára a pénz utalását. Amit a steam pénztárcába raksz, az a rendszerben is marad.
Trükközni persze lehet, sokszor kulcsos oldalakon be van állítva bot és steam gift-ként adja a játékot neked a rendszer, kifizeted valakinek a pénzt és egy bot felkeres, hogy ajándékot küldött neked, fogadd el, esetleg barátnak átküldöd ajándékba ő meg odaadja neked az árát, ilyenek vannak.
Kedves utolsó ha így tudod, hogy egyértelműen le van írva MAGYARUL másold ki a szöveget kérlek, hogy nem lehet a steam walletből vett játékot bankkártyára refundolni, ugyanis én olvastam, de nem volt szó ilyenről benne. Lehet el kéne végre olvasni a szabályzatot, nem csak a gombolat püfölni. ;)
Egyébként aki kíváncsi rá kipróbáltam és csak a steam walletre lehet refundolni az abból vett játékot.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!