Mással is van hogy egyre kevésbé élvezi a videojátékokat?
régen 2-3 évvel ezelőtt imádtam játszani és órák hosszat tudtam tolni a videojátékokat
de utóbbi 1 évben mintha ez alább hagyott volna, pár óra (2-3) játék után abbahagyom mert elégnek érzem, és még azt a néhány órát sem élvezem annyira mint régen
és egyedül haverokkal szintén
régen haveroknál egész délután és este tudtunk CoDozni, Halozni, Unchartedezni, mostmár tolunk pár kör CoDot és elég
tartsak szünetet és addig keresek valami másik hobbit a helyére, vagy csak kezdek kiöregedni ebből (23 vagyok)
az lemaradt hogy 6-7 éves korom óta játszok játékokkal
egyszer volt egy 2-3 éves szünetem videojáték téren mikor nem volt pénzem se új gépre, se konzolra
A mai napig nagyon szeretek játszani, de nekem is megváltozott, igaz nálam több tényező is közrejátszik.
Az első, hogy nagyon sok fajta játékhoz van szerencsém. Ez borzasztóan jó, nem akarom hogy ez változzon, de gyakorlatilag csak a legújabb játékokra nincs úgymond lehetőségem, minden más már többnyire megvan, így elveszett annak a varázsa, hogy valamit borzasztóan ki akarok próbálni, de esetleg nincs rá lehetőségem. A világon nem létezik jelenleg olyan játék, amit ha elém raknának, azonnal elkezdeném, mert ilyen nincs. Ma fejeztem be egy történet központú cuccost, marhára bejött, de nem ugyanaz, mint pl. 5-6 éve, amikor még volt egy trágya gépem, amin épp elfutottak a játékok.
A másik indok, hogy a legtöbb gamma nagyon hasonlít egymásra. A hack and slashek nagyjából ugyanolyanok, a lövöldék ugyanolyanok, a versenyzősek hasonlítanak, az open world játékok fullasztó semmittevéssel vannak teli, és még sorolhatnám. Annyira hasonlítanak egymásra a játékmechanikák, hogy ha pl. tolok egy FarCry-t, utána hónapokig nincs kedvem se lopakodni, se open world játékot játszani. Nem érzem a frissességet, sehol, mert nincs. Nyilván nem toltam a világ összes játékát így lehet hogy tévedek, de én nem tapasztalom, hogy valami igazán egyedit mutatna valami.
köszönöm az eddigi válaszokat
igen, ezt én is tapasztalom, hogy már nem tudok olyan izgatottsággal várni egy játékmegjelenést mint régen
illetve a másik ami szerintem nagy probléma a hype és az értékelések, csomó játékkal vagyok úgy jó a játék nem vitás de annyira nem hogy az ígért grabdiózus áll-leesést kiváltsa belőlem (lásd Uncharted játékok vagy az új GoW)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!