Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mással is van hogy egyre...

Mással is van hogy egyre kevésbé élvezi a videojátékokat?

Figyelt kérdés

régen 2-3 évvel ezelőtt imádtam játszani és órák hosszat tudtam tolni a videojátékokat

de utóbbi 1 évben mintha ez alább hagyott volna, pár óra (2-3) játék után abbahagyom mert elégnek érzem, és még azt a néhány órát sem élvezem annyira mint régen

és egyedül haverokkal szintén

régen haveroknál egész délután és este tudtunk CoDozni, Halozni, Unchartedezni, mostmár tolunk pár kör CoDot és elég

tartsak szünetet és addig keresek valami másik hobbit a helyére, vagy csak kezdek kiöregedni ebből (23 vagyok)

2018. máj. 12. 22:31
 1/8 A kérdező kommentje:

az lemaradt hogy 6-7 éves korom óta játszok játékokkal

egyszer volt egy 2-3 éves szünetem videojáték téren mikor nem volt pénzem se új gépre, se konzolra

2018. máj. 12. 22:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
41 éves vagyok, 33 éve játszom videojátékokkal. És jobban élvezem őket, mint valaha. Pedig van életem, munkám, családom is.
2018. máj. 12. 22:38
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Ugyan ez van velem. Régen cod2, cod4, wow. Reggeltől estig a gép előtt ültem, haverok, maga a játék miatt.. 12 éves koromtól nyomtam én kb.. Tavaly év elején meghalt a gépem.. nem is volt kedvem venni újat.. nem érdekelt, aztán kicsit elkezdett hiányozni, vettem egy durvát, leszedtem a cod2-t, 4-et, wowot.. ja meg wotoztam is.. de semmi, ma már nem is játszok. Kipróbálom az új játékokat amik tetszenek, játszok velük egyszer aztán annyi.. Unalmas az egész.. lehet kinőttem belőle.
2018. máj. 12. 22:43
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
3-as vagyok, 23 vagyok én is.
2018. máj. 12. 22:43
 5/8 anonim ***** válasza:
93%

A mai napig nagyon szeretek játszani, de nekem is megváltozott, igaz nálam több tényező is közrejátszik.

Az első, hogy nagyon sok fajta játékhoz van szerencsém. Ez borzasztóan jó, nem akarom hogy ez változzon, de gyakorlatilag csak a legújabb játékokra nincs úgymond lehetőségem, minden más már többnyire megvan, így elveszett annak a varázsa, hogy valamit borzasztóan ki akarok próbálni, de esetleg nincs rá lehetőségem. A világon nem létezik jelenleg olyan játék, amit ha elém raknának, azonnal elkezdeném, mert ilyen nincs. Ma fejeztem be egy történet központú cuccost, marhára bejött, de nem ugyanaz, mint pl. 5-6 éve, amikor még volt egy trágya gépem, amin épp elfutottak a játékok.

A másik indok, hogy a legtöbb gamma nagyon hasonlít egymásra. A hack and slashek nagyjából ugyanolyanok, a lövöldék ugyanolyanok, a versenyzősek hasonlítanak, az open world játékok fullasztó semmittevéssel vannak teli, és még sorolhatnám. Annyira hasonlítanak egymásra a játékmechanikák, hogy ha pl. tolok egy FarCry-t, utána hónapokig nincs kedvem se lopakodni, se open world játékot játszani. Nem érzem a frissességet, sehol, mert nincs. Nyilván nem toltam a világ összes játékát így lehet hogy tévedek, de én nem tapasztalom, hogy valami igazán egyedit mutatna valami.

2018. máj. 12. 23:49
 6/8 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat

igen, ezt én is tapasztalom, hogy már nem tudok olyan izgatottsággal várni egy játékmegjelenést mint régen

illetve a másik ami szerintem nagy probléma a hype és az értékelések, csomó játékkal vagyok úgy jó a játék nem vitás de annyira nem hogy az ígért grabdiózus áll-leesést kiváltsa belőlem (lásd Uncharted játékok vagy az új GoW)

2018. máj. 13. 02:37
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
5-6 éves koromtól játszok, most 23 vagyok, férjnél vagyok, van munkám és tegnap egyhuzomban reggel 9től hajnali 2ig játszottam, persze kis 5 perces szünetekkel evés és egyéb szükségletek miatt. Aztán van úgy, hogy egész héten alig játszok, max napi 1-2 órát aztán megunom. Kedvemtől és a játék minőségétől is függ, hogy mennyit játszok. Szerintem lehet, hogy csak más témakörben kellene keresgélned. Csak azért mert régebben ilyen játékokkal játszottal, az nem jelenti azt, hogy most is erre lenne igényed.
2018. máj. 13. 10:06
 8/8 anonim ***** válasza:
95%
12 éves koromtól 16 éves koromig játszottam. Ps1en kb 30 játékkal, ps2-n is és ps3on is. Aztán másfél éve karácsonykor vettem egy ps4-et, az első fél évben vettem rá pár játékot, aztán azóta se használom egyiket se 🤣. Most 17 vagyok, nem köt le egyáltalán.
2018. máj. 17. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!