Melyik platformot ajánlanátok nekem?
A PC ideálisnak tűnik, rengeteg játék, szép grafika, játszhatok minden generáció játékaival, de nagyon drága.
A PS4-n videók alapján nagyon jó exkluzív játékok vannak, de nem tetszik az ötlet, hogy nincs vissza kompatibilitás, és vélhetőleg a jövőben sem lesz.
Az Xbox tűnik eddig a legjobb alternatívának, olcsó, mindent tud szinte amit a PC (csak valamivel kevesebb), lenne is rá pénz, csak nem látom hogy lenne rá valami, ami megadná a konzol személyiségét. a GamePass azért nem tűnik rossznak.
Egyik sem tökéletes.
Én 250k-ból éptítettem egy gépet, és csak a PUBG-t vettem pénzért, minden más torrent.
Testvérem akkor vett egy Xbox One S 1TB-ot kb 100.000-ért (mondom akkor, nem most) és azóta 12 nagyobb játékot, amiért kiadott kb 180.000ft-ot (gyorsan fejben összeszámoltam) + 1év live valami 15ezer ft (de lehet 20?) volt. 300ezer körül költött, és én sokkal több játékkal játszottam mint ő. Bánja is nagyon az egészet.
Ez csak a mi történetünk, lehet hogy neked épp a konzol jön be.
12 nagyobb játékot + 5 kisebbet*
Tehát 17-et elnzésést. De volt amit használtan vett, mert nem akart 20k-t kiadni rá, pl AC Origins még mindig 20k rengeteg helyen. (Nekem Ncore-on ingyenes volt hehe :D )
Többnyire multiplayer játékok érdekelnének, szóval a játékok eredetiek lennének, ez nem probléma.
Úgy tudom PC-n ingyenes a multi, viszont nagyon hamar elhagyják a PC-sek a játékokat, egy rakás cucc konzolon még bőven játszható és egészséges, PC-n meg tökre kihalt, ez unszimpatikus. Az nem zavar hogy évente venni kellene Goldot, mert ingyen játékokat kapnék érte.
Inkább úgy mondom, hogy az Xbox tele van multis játékkal, ami PS4-en nincs, engem meg érdekel. Eddig ez a sorrend, de még jobban utánanézek:
1. Xbox
2. PC
3. PS4, talán már ki is zártam, nem tudom hogy találok e valami infót róla ami meggyőzhetne még
Nézd meg milyen játékokat akarsz játszani.
Ha téged az xbox exkluzívok érdekelnek, vegyél olyat.
Nekem pl fél millás gépem van, de én ki is használom rendesen, mellé meg 2 nintendo konzolom van, mert egyszerűen azok a játékok érdekeltek és kész. Nem fogok PS4-et venni 3 játékért, mert kb annyi érdekel, azt a pénzt meg nem éri meg, nézek egy walktrough felvételt youtube-on és kész.
Ha téged a multis játékok vonzanak, azok közül is az xboxos, akkor vedd azt, ennyire egyszerű. Multihoz kell előfizetés, ez igaz, viszont minden hónapban kapsz 2 teljes játékot ingyen, amit a gold előfizetés ideje alatt bármeddig használhatsz (kb mint Originen van az Origin access, amíg fizeted, játszhatsz játékokkal). Az Xbox Live (amit te írtál) maga a Windows szolgáltatása a konzolon, olyan mint a PSN, a Gold a multihoz szükséges előfizetés.
Ha lejár az előfizetés, akkor viszont letiltja az addig kapott ingyen játékokat a fiókodról. El nem tűnnek ,ha megint előfizetsz, újra játszhatsz velük.
A konzol előnye még a DVD-s/Blue-rayes kiadások. Ha meguntad, kijátszottad, el tudod adni használtan. Ezt egy steames megvett kóddal mondjuk nem lehet bejátszani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!