Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki tudja hogy hogyan...

Valaki tudja hogy hogyan lehet játszani a forza horison 2 pcn?

Figyelt kérdés
2018. máj. 5. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Erről a kérdezési stílusról pedig szokj le, senki nem fog több, jobb és gyorsabb választ adni, mert neked iszonyat sürgős valami videojáték. Annyira mégsem volt, hogy rákeress magadtól a neten.
2018. máj. 5. 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Raadasul horizon
2018. máj. 5. 20:03
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem vannak sürgősebb dolgok ennél.
2018. máj. 5. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, mert nem jelent meg PC-re, csak a 3. rész.
2018. máj. 5. 22:14
 5/8 fotoszintézis ***** válasza:
Talán emulátorral. Googleban és Youtubeon keress, és vigyázz nehogy vírust tölts le. És ha nehezen sikerül is, nem biztos hogy jól fog futni.
2018. máj. 5. 22:41
 6/8 anonim ***** válasza:
#5: Még Xbox 360-hoz sem létezik működő emulátor, pedig az egy 13 éves gép.
2018. máj. 6. 01:04
 7/8 fotoszintézis ***** válasza:

Igen ezt tudtam, de nem erre gondoltam... Viszont most hogy jobban megnéztem talán tényleg minden videó amit láttam csak átverés.

Na és talán ez? (xbox 360 emulátor)

[link]

2018. máj. 6. 02:11
 8/8 anonim ***** válasza:
#7: Működnek, de nem 100%-osan. Nem minden játék fut rajtuk, ami mégis, az hibásan: grafikai bugok, 1-2 óra játék után összeomlik az emulátor, nem lehet betölteni a játékmentéseket, stb. Több emulátoros közösség tagja vagyok, tudnék róla, ha nagyobb áttörés következne be a szcénában.
2018. máj. 6. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!