Mi lehet a baja a PS2-nek?
PS2 Slim chippelt gépem van. Gond nélkül, mindig elsőre olvasta a másolt játékokat. Annyi baja volt, hogy ha lecsuktam a tetejét, nem mindig érzékelte, így súlyokat kellett rá tenni. Elég körülményes volt.
Elvittem a Konzolok Szervizébe, hogy javítsák meg. Egy hét múlva visszakaptam, most már valóban mindig érzékeli, hogy a teteje le van csukva, de a másolt játékokat nem viszi. Az eredeti játékok persze mennek, de mivel a készletem 90%-a másolt játék, eléggé bosszantó, hogy nem hajlandó egyiket sem indítani :( Tipp esetleg? Hogyan tudnám újra elindítani azokat a játékokat? Vagy lehet hogy a Konzolok Szervizében végleg elcseszték a gépem? Kidobtam a papírt ami igazolta hogy megjavították, ki a fene gondolta volna, hogy a "javítás" után még nagyobb baj lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!