Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nálatok is PUBG Mobile mánia van?

Nálatok is PUBG Mobile mánia van?

Figyelt kérdés

Kb minden osztálytársam játszik, és rendkívül nagyra van mindenki ha nyer egyet.

Múltkor bevittem a laptopomat, azt mondtam hogy aki nyer normális PUBG-n, vagy legalább top10 és 10 kill, annak fizetem majd a kövi péntek estét :D

A legjobb eredmény egy 1 killes top10 (8.) lett.

Eddig nem hitték el hogy pubg mobile-ban a játékosok legalább fele bot, bár van aki ígyse.

2018. máj. 5. 11:18
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja amúgy suli nap volt, 6 órán át szenvedtünk bent egy teremben mert még esett is, és a programok fele elmaradt :D
2018. máj. 5. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
57%

Attól mert ugyanaz a játék még teljesen másféle skill kell hozzá pc, és más mobilon.

Te is nyomnál egy játékot xbox-on kontrollerrel akkor nem menne úgy mint pc-n. A gyakorlás a lényeg.

Az elején sok a bot, de magasabb rangokon és szinteken már több a player, de igen, ott is vannak botok.

De legalább nincs annyi cheater és kevesebb a bug.

Mobilossal már nem játszok kb 2 hete, majd ha jön egy nagyobb patch lehet ránézek megint, pc-n most tértem vissza kb 3 hónap kihagyás után.

2018. máj. 5. 13:34
 3/6 A kérdező kommentje:

Mobilon több cheater van, GameGuradian fórumja tele van scriptekkel, én is próbáltam már ki. Sokkal többször érzem azt mobilon (nyilván a top10-ben ahol nincs már bot) hogy wtf ezt meg hogy.

PC-n csak ritkán, valszeg azért mert kínaiakkal ritkán dob össze mert ott van ping korlát, pc-n nem rak össze olyan emberrel akinek 500-as a pingje, az európaiaknál meg szinte nincs cheater. Mobilon meg arra a szerverre mész amelyikre akarsz :D

2018. máj. 5. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:
ezt nem tudom honnan szedted. Felőlem élj ebbe a hitbe, de ne terjeszd legalább.
2018. máj. 5. 13:48
 5/6 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Áh látom egy vérbeli Mobile Gamer vagy :D

2018. máj. 5. 13:54
 6/6 anonim válasza:

" az európaiaknál meg szinte nincs cheater"

Remélem ezt nem gondoltad komolyan.

2018. nov. 16. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!