Megéri ps4prot venni? Nem fenyeget az, hogy 2 év múlva kijön egy újabb és ez szép lassan belassul?
Szerintem nem arra értette hogy az előző konzol random lelassul, hanem hogy most beruház egy konzolba, ami után 2 év múlva megjelenik egy jobb, ezért megtörténik egy komolyabb elavulás, de csak az új játékokat érintve. :D
Igen, a következő Playstationre tuti szebbek lesznek a játékok, de nem hinném hogy emiatt el kellene tántorodnod a vásárlástól. Én inkább azon gondolkodnék, hogy a következő PS kompatibilis lesz visszafelé (a Sony eddigi kommunikációja egy határozott NEM erre), azaz ha most elkezdesz játékokat venni rá, de később upgradelni akarsz, játszhatsz e egyáltalán velük az új Playstationon.
Az h mi éri meg azt döntsd el TE. Egyébként meg igen semmi baja nem lesz nekem a PS3 Slimem a mai napig tökéletesen működik. Bár már frissítést sem kap. (Az is 1 éve volt utoljára kb.)
"Fenyeget" ? Te figyelj átlag 6-8 évig van kint egy konzol szal igen valszeg 2 év múlva esélyes a csere.
De általában az emberek az adott címek miatt vesznek gépet. Szal ilyen alapon mindegy h mikor jön a köv.
Egyébként meg a Single-t bármikor előveheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!