Tudnátok mondani jó mmorpg játékokat?
Guild Wars 2 - de felejtsd el a magyar nyelvet.
2018-at írunk, nem hiszem, hogy nem beszélsz valami egyéb nyelven...
Blade and soul - én ebben az mmorpg-ben láttam eddig a legtöbb magyart.
Black desert- talán ebbek az mmorpg-bek hasonlít legjobban a harc a metin 2-höz.
Olyan nincs ami jó, modern, és magyar nyelvű. A magyar nyelv lassan teljesen eltűnik már a játékokból.
"nagy metin2 játékos voltam"
"legyenek benne magyarok"
"játék is menjen magyarul"
Minden lehetőséget megtagadtál, hogy jó játékokat ajánlanak.
Magyarítás vagy választható magyar nyelv nem nem nagyon van MMO-ban. Vagy legalábbis a nagyobbak nem adnak túl sok extra nyelvet. Túl kicsik vagyunk.
Az előzőhöz: kimaradt a végső vágás ami abszolút kizárná az összes maradék MMO-t: legyen ingyenes. Ha ez is elvárás, akkor garantáltan "üreshalmaz" a megoldás. :)
Új MMO-ként early access-ben jön hónap végén a Bless Online. Kicsit átszabott, nem ingyenes (hálistennek). Viszonylag sok magyar lesz és lesz magyar guild is elvileg... 2-3 minimum. A játék biztos muris lesz eleinte. Sok játékos, PvP és OvE is van benne, meg minden olyasmi ami a standard MMO-kban általánosan megvan. Az üzleti modell, meg ugyan ad némi "fizetett" előnyt - havi díjas extra szolgáltatást, de a meglévők közt (ha nem hazudnak) az egyik legelfogadhatóbb lesz. Majd meglátjuk. 28-án indul a nagyobb pakkok gazdáinak, 30-án a "normál" (olcsóbb) előfizetői pakkosoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!