League of legends - WEST?
Van itt valaki westről aki magyar és van kedve játszani, esetleg rankedezni? Háthta 2 nem feeder több sikerrel jár mint egy :D
Jiggies / Filoména
18/L
Bronz alapján nem ítélkeztem volna, nincs azzal semmi baj, ha valaki ott van.
"lehetetlen kikerülni ebből az ördögi körből ennyi afkolós meg feeder mellett" Ez viszont gáz. Aki jobb bronznál, az ki is jut onnan. Csak azok nem másznak feljebb a ranglétrán, akik elérték tudásuk határát. És még egyszer mondom, ezzel semmi bajom nincs. A gond ott kezdődik, amikor valaki azzal hitegeti magát, hogy ő jobb a többieknél, és őt csak lehúzzák, azért van ott, ahol van. És egy dolgot elárulhatok, valami sosem változik, mindegy milyen divben vagy. Lehet hogy a játékmenet egyre színvonalasabb lesz, ahogy mész feljebb és feljebb, viszont afkok, feederek, trollok mindig lesznek. Sőt, még béna játékosok is. (Nyilván a béna itt nagyon szubjektíven értendő. Master/Challenger-ben is vannak olyanok, akik ott bénának számítanak, viszont egy Diamond 5-3nál sokkal jobbak.)
Bronzban azt tudnám javasolni, hogyha ki szeretnél jutni onnan, akkor koncentrálj 1-2 championre, több nem kell. Support és ADC role-t kb el is felejtheted, ha egyedül játszol, azt csak duoban ajánlanám. Akárhol is játszol, figyelj nagyon a farmodra. Ez a legbiztosabb gold forrásod, használd hát ki rendesen.
Szóval csak kitartást és sok sikert. Tudom milyen a legaljáról kimászni, onnan indultam én is. Ha tényleg jobb vagy a többieknél, akkor annak meg is lesz az eredménye, türelem. ;)
Ilyenek fentebb is lesznek.
Diamondban is volt akit elkapott a gépszíj, és végig trollkodott, meg spammelte a hülyeségeit a chaten.
Ha feljebb vagy, és béna vagy, akkor általában jön a tipikus "ebay-en vetted?" szöveg.
Meg kell próbálni élvezni azokat a meccseket, ahol a csapat is jó, a többiben meg ha tudod, lehozni, ha nem, akkor elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!