Infinite Aion (priv. Sz. ) használható NCsoft Launcher nélkül? [bővebben lent]
1. Letöltöttem torrentről egy 1.5.1.11 teljes klienset, amire azt mondták, elég, ha kitömörítem valahova, belerakom a privát szerver launcher fájlt. Ez így nem működött. Mindenféle hibakódot kiírt.
2. Letöltöttem, ahogy írták az oldalon, NCsoft Launcherjét, hogy legyen repair, és patchelhessek 1.9-re, de szerinte nem volt telepítve a játék, és elkezdte letölteni... Viszont többedszerre is megszakadt. Ezért inkább kerestem egy 1.9.0.1 full installert.
3. Most töltöm. Egy .zip fájl. Ezt csak telepítenem kell, beleraknom az Infinite launcherjét és már megy is? [kihagyva az NCsoft izét...]
Valaki elmagyarázná, hogy jelenlegi 1.9 supportnál, ha még nincs kliensem, hogyan kéne eljárnom, letöltés-install-AionLauncher szintjén? Lépésről lépésre.
Hát figyelj :D
ugy hogy letőltöd az NCSoft launchert az leszedi neked a játékot fel is patcheli aztán felmész infi oldalára ott a fómumra regisztrálsz egy accot letőltöd az infinite launchert az neked repairol egy dll fájlt aztán infi launcher-ben katt a launchra elindul a játék beirod az accod csinálsz karit és élvezed a gamet xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!