Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Dragon Age:Origins-nek kb...

A Dragon Age:Origins-nek kb hány óra a játékideje?

Figyelt kérdés
Az alapjátékra gondolok kiegészítők és DLC-k nélkül milyen hosszú a játék.

2018. ápr. 25. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
2018. ápr. 25. 14:43
 2/7 anonim ***** válasza:

nekem (külön küldis dlc nélkül) volt kb 70-80 óra, de akkor szó szerint minden mellékküldetés meg lett csinálva. Minden kiegészítővel (törtben) valahol 100-140 óra 1 kör.

Erre rájön, hogy 6 kezdés van (nemes, törp, erdei tünde, városi tünde stb), plusz van amikor különböző buildeket próbálgattam (főleg mágusnál, arra 6 millió achievment van csak épp baromira nem hasznos egy teljes ágat kihúzni), eredetin van 1300 órám, törtben előtte kb volt 2-300 biztosan (azért is vettem meg eredetiben, de ott már sok lett volna minden kiegészítőt megvenni).

Szóval elég jól el lehet vele lenni :D

DA 2 egy félbehagyott játék (a fejlesztőknek ígértek 4 évet fejlesztésre, 1 év után szóltak hogy fél éven belül be kéne fejezni, szóval az első város, ahol a történet túlnyomó része játszódik csak egy lett volna a 6-7 nagy terület közül, meg egyéb ilyen apróságok), de így is lett benne kb 600 órám.

DA Inquisition 80 óra, 1 végigjátszás, viszlát. Az első kettő után szerintem nagyon gyenge lett. Van benne lehetőség, küldetések, de nem fogott meg, pedig ha minden történeti szálat ki akarsz maxolni oda is kell 8-10 végigjátszás, amivel mindent átlátsz, ki, hova, merre, hány kiló. Viszont nincs olyan szál, ami miatt azt mondanám, na igen, ennek nekiülök megint. Van pár nagy tered, de maga a felépítés az első kettő után érezhetően "adjunk már el valamit" típusú lett. A saját véleményem szerinti hatalmas buktákat és tervezői hülyeségeket inkább nem írom le, túl hosszú lenne.

2018. ápr. 25. 15:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Illetve a végigjátszásnál fontos a nehézségi szint is.

Míg könnyűn szinte meg se kell állítani a harcot (így 40-50 óra alatt ki lehet pörgetni, vagy hamarabb ha csak elnyomod a beszélgetéseket), addig nightmare-n harconként fél órákat állsz leszünetelt harcban, hogy parancsokat osztogass és valahogy túléld.

Nightmare-ben mikor mindent megöltem, volt kb 200 óra 1 végigjátszás, de abból 30 órán át poti alapanyagot farmoltam, hogy a 2 tank ne harapjon fűbe 3 lövés után XD

2018. ápr. 25. 15:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Húúú akkornem fogok vele unatkozni az tuti,köszönöm a választ :D
2018. ápr. 26. 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Én egy kényelmes 100 órát tudok mondani az alapjátékra, Nightmare módban (ami amúgy nem is anynira nehéz szerintem) :D
2018. ápr. 26. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó, persze, viszel egy mágus főkaraktert, mellé dobod morrigant (később wynne-t a brutál heal miatt), lenyomsz 2 mágussal 7 terület is skillt, úgy lehet aprítani 100 órában, de mi abban az élvezet?:D
2018. ápr. 27. 08:30
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 Én speciel törp warrior voltam első nekifutásra, és asszem Morrigan volt az egyetlen mágus akit rendszeresen vittem :D
2018. ápr. 27. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!