Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Diablo 3-ra érkezik-e még...

A Diablo 3-ra érkezik-e még új frissítés?

Figyelt kérdés

Itt gondolok pl. több classra, karakterre, vagy itemekre, vagy dungeonre.

PS4en játszom vele, és tudom, hogy előbb PC-n jelenik meg először, de egyáltalán várható-e még rá új frissítés?

2018. ápr. 24. 13:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Nincs hír semmi ilyesmiről.

Már rég nem jött igazi újítás. Persze 1 új class, meg egy rakás új transmog, szárnyak, petek jöttek, de semmi lényeges játékmenetbeli változás. Ami baj. És ezért is játszanak már kevesen vele.

És ami a legrosszabb, hogy már Diablo 4-ről röppentek fel hírek. Pedig ahogy én észrevettem az évek alatt a Diablo 3-tól sokkal többet vártak az emberek és a fejlesztők is. 2 nagy kiegészítő is tervben volt, amiből a másodikat szerintem kukába dobták, és csak kiadták a Necromancert, mint új classt, hogy azért mégis legyen valami.

Persze ne legyen igazam, de nagyon elhanyagolta a Blizzard ezt a játékot már. Ha megnézed az utolsó nagyobb patch (2.6) is tavaly júniusban volt, szóval majdnem 1 éve.

De oké, nem ez volt a kérdés. Szóval ahogy mondtam is nincs semmi hír bármiféle patchről. Ettől függetlenül biztosan lesz még frissítés, de így hírek nélkül csak tippelni lehet.

2018. ápr. 24. 14:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, kár... Azért köszi! :)
2018. ápr. 24. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!