Milyen játékkonzolt vegyek?
Xbox One, Nintendo Switch vagy PlayStation 4 Pro?
Elsősorban verekedős, repülőgép szimulátor, sport és "ugrálós" (pl: Mario) játékokkal játszanék. Nem kell online mód, nem is vagyok nagy gamer, csak annyi, hogy némelykor meló után ledobom magamat a kanapéra a TV elé, kezembe veszem a kontrollert és játszok egyedül vagy EGY haverral aki mellettem ül. Nem kell brutál grafika sem! Az sem zavar, ha eredetiben kell megvásárolni a játékokat hozzá. Van egy fullHD-s 3D-s Samsung TV-m.
PC-t nem fogok építeni játékra!
A Nintendo az egyenlőre tetszik (a Mario végett xD), ám arra nem igazán vannak szimulátorok. Fontos, hogy joystickot is tudjak hozzá kötni.
Illetve egy előnye még van a switchnek, bár maga a konzol 720p-s, mint a wii U, viszont ha dokkolod a TV-hez, akkor 1080p lesz (full HD), míg wii u-nál fix 720p (HD) a maximum, amit elérhetsz.
Ha közelről nézed a TV-t és nagy a tv átmérője, akkor fel fog tűnni a szemcsésebb kép wii U-nál.
Nekem pl 120 centis tv-m van és kb 2 méterről használom, látszik a felbontás közti különbség switch és wii U közt a switch javára.
Switchre az értelmes multiplatform címeket egy kezemen meg tudom számolni. Skyrim, Doom, Rocket League, Bayonetta, talán még az Outlast?
Hamarosan még megjelenik rá a Dark Souls Remastered.
Ha az exkluzív játékok miatt vennéd mint a Zelda Breath of the Wild vagy a Mario akkor éri meg csak.
Én az Xboxot javaslom ezekre a célokra. Repülőszimulátor nem igazán van egyiken sem, de sport és verekedős játék van nagyon sok, és meg se kell venned őket.
A GamePass havi 2500 Ft, benne mindenféle játékkal, az EA Access (rakás sportjátékkal) havi 990 (vagy évi 5500)
Ugrálós játék is sok van.
Döntöttem. Nintendo Switch lesz és veszek hozzá rendes pro kontrollereket, mert ez a joy-con már kialakításra is egy rakat f*snak néz ki.
Vehetnén PS4-et és Xbox-ot is, de azokon nincsen Mario és Zelda. Később lehet, hogy aztán lesz a Switch mellé PS vagy Xbox is, de az még a jövő zenéje. :)
Köszönöm mindenkitől a segítséget!
Ha ennyire fontos a Mario és a Zelda, akkor jó választás! Minden más kategóriában a legrosszabb. :D
Használd egészséggel!
Van Switch-en Street Fighter is, Skyrim, WWE... most nézegettem a játékkínálatot. Van azért erre is játék a Mario-n kívül is, szerintem még úgy is fog idővel bővülni a kínálat.
Ami Xbox-ra és PS4-re lenne, FSP-k, Assassin Creed...stb az ilyesmik rohadtul nem érdekelnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!