Ismertek ilyesmi MMO-t?
Olyat keresek, ami kicsit komolyabb hangvitelű (Mint pl az ESO, csak az nem fut a laposomon :( ). Értem én hogy a WoW az a leghiperszuperebb, de nekem az gyerekes, nem szeretem az ilyen mesebeli dolgokat, plusz a japán anime stílusúakat sem szeretem. Eddig a Neverwintert találom hasonlónak, nem tudom arról mi a véleményetek. Tudnátok ötleteket adni?
Configom: Intel I5-520 2.7 ghz, 4 gb ram, 512-es Nvidia NVS 3100M Vga
Mitől gyerekes a wow? Első olvasásra azt hittem, a fantasyt mint olyat hívod mesésnek, dehát a neverwinter is fantasy világ, ott is vannak orkok, sárkányok, elfek... Sőt, az elder scrolls is fantasy, vagyis ezt el kell vetnem.
Mitől mesés-gyerekes hát a wow, ha nem a fantasytól? Nem tetszik a grafikája, vagy mi?
(Nem kötözködésképp, csak próbálom megérteni a szempontot, hogy legyen mit ajánlani. :D)
Én pl. nagyon szeretem a gyűrűk ura online-t, de nem tudom, középfölde neked nem túl mesés-e? :)
Foglalkozni foglalkoznak vele, jönnek is ki folyamatosan az új területek. Nem olyan rég átvette cégen belül egy másik csoport, azóta megtáltosodott. :)
Játékosok tény, hogy nincsenek annyian, mint pár éve, mikor még az újdonság ereje volt a F2P, tavaly emiatt jó pár szerót összevontak, de szerintem ez jót tett a játéknak, azóta nagyobb az élet. Persze nyilván nem egy wow, de a gépigénye is kisebb, ha belenyugszol a lobogó fűszálak hiányába. :)
GuildWars 2 esetleg? Bár abban is vannak fura karakterek.
Tera? Sok ismerősöm azt imádja még, bár az talán már beleesik az animésbe, amit kilőttél...
Aion?
Én régebben a Rifttel játszottam még egy rövid ideig, de azt nem ismerem behatóbban, nem tudom, mekkora élet van ott.
Crowfallt akartam írni, mert a combat system hasonlít a Neverwinterhez. Egyébként nekem a combat nagyon bejött a Neverwinterbe, ami nem tetszett az az, hogy nem open world a játék hanem teljesen instanced :/ Crowfall open world lesz viszont nagyon mesés a grafikája.
Sajnálom, hogy nincs valami ingyenes trial lehetőség ezeknél a játékoknál, mert jelenleg én is valami új MMO-t keresek, de nem tudok igazán dönteni.
A Black Desertet megvettem potyára, mert videók, leírások alapján nagyon jónak tűnt, de valahogy mégsem tetszik a játék és hát nem 2-3 ezer Ft okért kínálják a játékokat még early accessbe sem. Pl. a Crowfall 50 euro, annyit meg elég nagy luxus lenne kifizetni, hogy aztán fél óra után meg is unjam.
Úgy értem, hogy instanced az egész játék. Ha átmész egy új területre az egy új "insta" és betölt oda X embert, de ez ugye limitált. Nincs meg az az érzésed, hogy egy óriási open worldbe vagy, inkább tűnik lineárisnak az egész. Én nagyon régen játszottam vele, akkor nagyon megfogott a combat, illetve a letisztultsága/egyszerűsége az egész játéknak.
Elder Scrolls még nagyon az elején próbáltam ki triallal, de akkor valahogy nem kötött le. LOTRO -val szintén évekkel ezelőtt játszottam, de az sem tartott sokáig.
Én korábban wowoztam, de már unalmas nekem az is. Hiányzik a régi (vanilla). Lehet persze rá köpködni meg persze sok hibája volt, de mégis engem valahogy megfogott. Sokkal jobban tetszett ez a lassú játékstílus ahol 2 mob már meg tudott szorongatni és nem az volt, hogy kb. mint a Diabloba behúzol 10-15-öt és bedarálod őket. De sajnos manapság már az összes MMO erre épül: gyors, darálós, pörgős. Nem is nagyon találni olyan új játékot ami ezt a lassú RP-s feelinget hozza mint a régi wow. Persze vannak vanilla tört serverek amik jól működnek meg jön majd a retail is, csak kissé már unalmas, mert ezerszer toltam le a területeket stb. Szóval valami új kellene ami alapjaiba véve hasonló, de mégis új.
Találtam egyet ami talán érdekelhet.
Riders of Icarus. Videok alapján olyasmi mint a Neverwinter csak elvileg kicsit szabadabb a világ. Nem annyira tördelt /instanced.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!