Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ismertek ilyesmi MMO-t?

Ismertek ilyesmi MMO-t?

Figyelt kérdés

Olyat keresek, ami kicsit komolyabb hangvitelű (Mint pl az ESO, csak az nem fut a laposomon :( ). Értem én hogy a WoW az a leghiperszuperebb, de nekem az gyerekes, nem szeretem az ilyen mesebeli dolgokat, plusz a japán anime stílusúakat sem szeretem. Eddig a Neverwintert találom hasonlónak, nem tudom arról mi a véleményetek. Tudnátok ötleteket adni?

Configom: Intel I5-520 2.7 ghz, 4 gb ram, 512-es Nvidia NVS 3100M Vga

2018. ápr. 24. 10:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Mitől gyerekes a wow? Első olvasásra azt hittem, a fantasyt mint olyat hívod mesésnek, dehát a neverwinter is fantasy világ, ott is vannak orkok, sárkányok, elfek... Sőt, az elder scrolls is fantasy, vagyis ezt el kell vetnem.

Mitől mesés-gyerekes hát a wow, ha nem a fantasytól? Nem tetszik a grafikája, vagy mi?

(Nem kötözködésképp, csak próbálom megérteni a szempontot, hogy legyen mit ajánlani. :D)

Én pl. nagyon szeretem a gyűrűk ura online-t, de nem tudom, középfölde neked nem túl mesés-e? :)

2018. ápr. 24. 11:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem a fantasy világ a gyerekes, meg nem a grafika nem tetszik, hanem maga a látványelemek, hogy az kifejezetten meseszerű, amolyan karikatúra szerű karakterek, tárgyak vannak benne, nem tudom jobban kifejezni. Az elder scrolls jóval komolyabb hangvitelű, abba el tudja képzelni magát az ember hogy ő benne van abban a világban. A gyűrűk urán gondolkodtam én is, nem tudom azon mennyi játékos van. Illetve mennyire foglalkoznak vele mostanság.
2018. ápr. 24. 12:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Foglalkozni foglalkoznak vele, jönnek is ki folyamatosan az új területek. Nem olyan rég átvette cégen belül egy másik csoport, azóta megtáltosodott. :)

Játékosok tény, hogy nincsenek annyian, mint pár éve, mikor még az újdonság ereje volt a F2P, tavaly emiatt jó pár szerót összevontak, de szerintem ez jót tett a játéknak, azóta nagyobb az élet. Persze nyilván nem egy wow, de a gépigénye is kisebb, ha belenyugszol a lobogó fűszálak hiányába. :)

GuildWars 2 esetleg? Bár abban is vannak fura karakterek.

Tera? Sok ismerősöm azt imádja még, bár az talán már beleesik az animésbe, amit kilőttél...

Aion?

Én régebben a Rifttel játszottam még egy rövid ideig, de azt nem ismerem behatóbban, nem tudom, mekkora élet van ott.

2018. ápr. 24. 13:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ajánlatokat, a gyűrűk urát megnézem :) a Tera-nak már szerintem nagy a gépigénye és igen az már animés, az Aiont és a Ritmftet még nem néztem, de rákeresek :) aztán még kitudja, lehet a WoWnak is adok egy esélyt hátha megtetszik, mert annyiból meg tudom hogy iszonyat jó, hogy rengeteg cucc van benne,mountok stb :)
2018. ápr. 24. 22:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Crowfallt akartam írni, mert a combat system hasonlít a Neverwinterhez. Egyébként nekem a combat nagyon bejött a Neverwinterbe, ami nem tetszett az az, hogy nem open world a játék hanem teljesen instanced :/ Crowfall open world lesz viszont nagyon mesés a grafikája.

Sajnálom, hogy nincs valami ingyenes trial lehetőség ezeknél a játékoknál, mert jelenleg én is valami új MMO-t keresek, de nem tudok igazán dönteni.

A Black Desertet megvettem potyára, mert videók, leírások alapján nagyon jónak tűnt, de valahogy mégsem tetszik a játék és hát nem 2-3 ezer Ft okért kínálják a játékokat még early accessbe sem. Pl. a Crowfall 50 euro, annyit meg elég nagy luxus lenne kifizetni, hogy aztán fél óra után meg is unjam.

2018. ápr. 26. 11:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Én most az Elder Scrolls Onlineon agyalok nagyon hogy meg merjem e venni, de így, hogy már a Skyrim megfogja a gépem, eléggé aggasztó a dolog. A Lotro-t leszedtem de még nem volt alkalmam tesztelni. A Neverwinternél hogy érted hogy nem open world? Mégcsak a prológusnál vagyok abba is, azért nem vágom.
2018. ápr. 27. 08:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Úgy értem, hogy instanced az egész játék. Ha átmész egy új területre az egy új "insta" és betölt oda X embert, de ez ugye limitált. Nincs meg az az érzésed, hogy egy óriási open worldbe vagy, inkább tűnik lineárisnak az egész. Én nagyon régen játszottam vele, akkor nagyon megfogott a combat, illetve a letisztultsága/egyszerűsége az egész játéknak.

Elder Scrolls még nagyon az elején próbáltam ki triallal, de akkor valahogy nem kötött le. LOTRO -val szintén évekkel ezelőtt játszottam, de az sem tartott sokáig.

Én korábban wowoztam, de már unalmas nekem az is. Hiányzik a régi (vanilla). Lehet persze rá köpködni meg persze sok hibája volt, de mégis engem valahogy megfogott. Sokkal jobban tetszett ez a lassú játékstílus ahol 2 mob már meg tudott szorongatni és nem az volt, hogy kb. mint a Diabloba behúzol 10-15-öt és bedarálod őket. De sajnos manapság már az összes MMO erre épül: gyors, darálós, pörgős. Nem is nagyon találni olyan új játékot ami ezt a lassú RP-s feelinget hozza mint a régi wow. Persze vannak vanilla tört serverek amik jól működnek meg jön majd a retail is, csak kissé már unalmas, mert ezerszer toltam le a területeket stb. Szóval valami új kellene ami alapjaiba véve hasonló, de mégis új.

2018. ápr. 27. 11:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Találtam egyet ami talán érdekelhet.

Riders of Icarus. Videok alapján olyasmi mint a Neverwinter csak elvileg kicsit szabadabb a világ. Nem annyira tördelt /instanced.

2018. ápr. 28. 20:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Kegyetlen jól néz ki, de szerintem a gépem nem bírná el :( De köszönöm :)
2018. ápr. 29. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!