Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek érdemes megvenni...

Szerintetek érdemes megvenni a hearts of iron IV-et? Jó játék?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 23. 18:29
 1/3 getto420 válasza:

Helló!

Én napi szinten játszom a játékot és imádom de sajnos a 3 közül csak 1 dlc van meg és ezek nélkül elég üres a játék.

Ha megkívánod venni akkor a 3 dlc-t is vedd meg mert úgy éri meg játszani, ezzel nem azt mondom hogy ezek nélkül rossz de a steam-es modok többsége baromi jó.

a játék megvásárlására én a g2a-t ajánlom én is ott vettem.

Ha úgy döntesz megveszed jelölj be steam-en és akkor megtanítom neked az alapokat.

Csak írj ide is majd.

Swedsay[HUN]

2018. ápr. 26. 08:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Kösz! Végre egy hasznos válasz. A lehetőséggel élni fogok, de nem mostanában, mert a gépemet kicsit át kell alakítani a játékhoz memória miatt.
2018. ápr. 28. 22:03
 3/3 Óriás majmaim válasza:
Megéri, nagyon jó játék. Persze idővel vedd meg hozzá a DLC-et, hisz azok nélkül vérszegénnyé válik a játék. De ajánlom, napi 2-3 órát el lehet vele tölteni, ha van jó ötleted. És ott van az a sok jó mod, ami még jobbá teszi.
2019. jún. 2. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!