Gamerek! Mennyire tartotok jó ötletnek egy újgenerációs, modern játéktermet Ocolus rifttel, xbox one-al és sok felsőkategóriás gamer pc-vel?
Nem tudom érdemes e belefektetni. Arra gondoltam, hogy egy nagy térben kialakítanék egy kellemes és midern helyet, pihenősarokkal, snackpulttal, 6db xbox one, 15db pc, 4 ocolus rift. Lehetne rendezni lanpartikat, nyáron nappalis gamer táborokat, kezdő programozás kicsiknek.
Az év többi részén lehetne foglalni gépeket online, de általában úgy működne, hogy 4ezer forintos órabérért bemész és azt csinálsz, amit csak akarsz, ha van hely. Játszhatsz egyedül, barátkozhatsz stb.
Indie játékfejlesztőknek pedig lenne egy lehetőség, hogy kipróbáltatjuk a játékukat a betérőkkel. Ez akkor működne jól, ha mindig lennének bent, jó közösség alakulni ki. Természetesen az állandó tagoknak járna kedvezmény. Kb 30 millió egy ilyen beruházás, szóval akkor kezdenek bele, ha van ra igeny.
Aki akar az összerakja magának a pénzt azt vesz konzolokat meg pc-t is. Továbbá a gamerek nem nagyon mozdulnak ki. Szal ma már ennek nincs értelme.
Társaságot meg a multi által bárhol szerezhetsz.
Csak 1 pc v konzol 1 kényelmes fotel és egy sima 80 cm-s tv kell hozzá.
Egy ilyen befektetés olyan veszteséges lenne mint ha az előbbieknek mondjuk tv műsort akarnál eladni. KB senkit nem érdekelne.
ingyen se venném fel mások után a vr szemüveget....
szerintem ezzel nem csak én vagyok így
a többi meg érdektelen dolog, pc xbox stb mindenkinek van
higiéniai szempont miatt én biztos nem mennék, ki tudja milyen rühes, izzadós ember fején volt az a VR pánt. Én magam is sokat izzadok fejen, nem kell mások egyéb testnedv kivonata hozzá.
PC, konzol van (minthogy dolgozom és ez a hobbim), azért 4k, hogy kipróbáljak egy olyan konzolt, ami nincs otthon, hát köszi nem.
Illetve ahogy írták, az is kérdéses, hol nyitnád.
Alternatívaként feldobom neked a karaoke bár lehetőségét, ott is 6-7 ezer/óra, de ha bemegy 5-6 fős társaság, máris nem olyan drága, illetve az elég gyerekcipőben jár magyaroknál, jó eséllyel kereset is lenne rá.
Nagyon értetek hozzá. :D
1. Minden használat után leszokták takarítani a VR szemüveget, pont azért, hogy ne érezd más ember izzadságát rajta.
2. De, kiszoktak mozdulni a gamerek, mivel az ilyeneknek baromi nagy forgalmuk szokott lenni.
3. Fentebb leírt miatt elég szép pénzt is hoz a konyhára. Oké, hogy mindenkinek van otthon PCje, de sok helyen az olyan is. Max netezésekre jó a legtöbb otthoni pc. Baromi sokan járnak ilyen helyekre játszani közösen.
Csak ahogy írtam Budapest már nagyon telített.
600 forintért / óra még oké is...
De 4000 forintért. Most ez vicc? Az havi sz*ros 10 óra után 40 000 Ft.
Ilyen árak mellett tényleg inkább megéri megvenni a konzolokat, meg a gamer pc-t!
Az én gamer számitógépem 500 000 Ft volt. Tavaly csak azzal a játékkal amivel a legtöbbet játszottam 760 órát töltöttem. Vagyis körülbelül ez 3+ millióból jött volna ott ki.
A VR meg jelenleg nagyon halottnak néz ki, mert értelmes címeket nem fejlesztenek rá...
#11 vagyok nekem azóta van itthon fullos gamer pc-m. Van 360, One, XSX,
PS3, PS4, PS5, e mellé még egy 65 colos tv-m.
Áprilisra várom a Stellar Blade-et. Minden játékkal tudok játszana amivel csak akarok. (Jó VR eszközöm nincs mert azok a címek nem érdekelnek. Így minek.)
Mindezt itthonról ki sem kell lépnem a házból és nem kell senkinek semmi óradíjat fizetnem.
Simán megtehetem, hogy felkelek bekapcsolom a konzolt / pc-t és nyomom egész nap a Killzone 3-tg pl már rongyá játszottam.
Akinek az a hobbija az megoldja magának itthonról ez nem kimozdulós hobbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!