Érdekelt valaki a DiRT világában, pár információt szeretnék megtudni?
Figyelt kérdés
Én a Colin McRae DiRT és DiRT 2-vel játszottam, na abban a sima személyautós rallin kívül volt többféle versenytípus, engem ez érdekelne, hogy a DiRT 3, DiRT Rally és a DiRT 4-ben mennyire van ez jelen?
Amik érdekelnek: kamionos, buggys, quados, szóval minden ami nem személyautós verseny, de ralli, csak más járművekkel.
2018. ápr. 20. 16:46
1/1 anonim válasza:
DIRT 3: rendes rally (WRC és klasszikus autókkal), rallycross, trailblazer (Pikes Peak-szerű hegyiversenyek ezer lóerős prototípusokkal), Gymkhana akadálypályákon, Landrush (rallycross-szerű pályák platós truckokkal vagy "szöcske" buggy-kkal).
A 4. részben ezt lecsökkentették a Rallyra, Land Rush-ra és Rallycross-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!