Mennyire nem fogom a történetét érteni a God of War 4nek ha eddig nem játszottam az előzőekkel?
Figyelt kérdés
Pár nap és kijön a God of War 4. A trailerek és a kritikák alapján nagyon jónak tűnik. Ezek alapján nagyon bejön. Hallottam már a God of War játékokról, hogy elég jók. Nekem eddig nem volt Psem idén csöppentem bele ebbe a világba, így kimaradtak az előző részek. Ez mennyire fogja befolyásolni a játékélményemet, nagyon nem fogom érteni a történéseket? :/2018. ápr. 17. 19:54
1/3 anonim válasza:
Nekem megvan az 1-3 és az Ascension is. Ettől függetlenül a (szerintem) sosem a történet miatt volt olyan jó hanem azért mert úgy használta fel a görög mitologikus elemeket h közbe mentél azt szét b....tál mindenkit.
Kibelezted, felvágtad.... ez szerintem a 4-ben se lesz másképp.
2/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!