Az elmúlt 2 hónapban ha el is indítok valami játékot, az első 2 percben megbánom és ha olyan a játék ki is lépek. A gond az hogy sokkal jobb elfoglaltságom nincs, és egyébként meg nagyon versengő típus vagyok, ezért volt jó a játék. Lehetséges hogy valahogy most sokallt be az agyam kb. 10 év intenzív játék után? :D Olyan túl nyugodt és unalmas minden, hogyha nem versengek, máshoz nem értek olyan szinten :D
2018. ápr. 17. 17:21
1/9 anonim válasza:
Nálam is ez volt :D
Ha volt egy napos szabadidőm akkor tuti hogy a játékhoz fordúltam és reggel 12től nyomtam este 7-8ig xD
De most már alig vannak ilyen napjaim, ezért már egyáltalán nem szoktam játszani.
De ha mégis van, akkor sem a játékkal foglalom el magam.
2018. ápr. 17. 17:29
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem egyelőre ez elég fura :D Ha gépnél vagyok egyáltalán, csak random videókat bámulok, vagy zenét hallgatok, az a szörnyű hogy így is elég sok idő elmegy.. :D
2018. ápr. 17. 17:30
3/9 anonim válasza:
Mi a kiváltó ok? gyerek? jó állás? szingli életmód? mondjatok pár szót mert én már szeretném letenni sok szar játékot és elbúcsúzni a 12 évesektől.
2018. ápr. 17. 17:52
4/9 anonim válasza:
Nem tudom, én soha nem azért játszom, mert nincs jobb dolgom, hanem, mert úgy érzem, hogy több leszek egy-egy játék végigjátszásával, új ismereteket, élményeket szerzem, szórakozom, magam is fejlődöm a játékok által.
Én inkább azt vettem észre magamon, hogy válogatósabb lettem, igyekszem minőségibb programokkal játszani, új műfajokat kipróbálni.
Viszont nekem is vannak időszakok amikor nincs kedvem játszani, ilyen volt az elmúlt 2 hét, most megint van.
2018. ápr. 17. 18:11
5/9 anonim válasza:
Mondjuk engem az online játékok nem érdekelnek, általában hamar megunom őket, különösen ha pve, csak néhány multis cím tudott eddig lekötni 100 óránál tovább.
2018. ápr. 17. 18:12
6/9 A kérdező kommentje:
3: Még csak 19 vagyok szóval gyerek meg különösebb munka nem! :D mondjuk valóigaz, hogy amíg volt barátnőm, valamilyen oknál fogva sokkal többet játszottam amikor nem vele voltam, emellett igen, tény hogy én sem viselem el a gyerekzsúrt, mert online sokkal inkább megmutatkozik hogy mennyire el vannak rontva a mostani gyerekek
2018. ápr. 17. 19:30
7/9 anonim válasza:
Csupan a motivaciod tunt el.
20 eve jatszom, van csalad, gyerekek, jo melo.
Single jatekok hidegen hagynak, aminek nagyon erdekel a storyja azt megnezem yutubon. Mar evek ota csak multit jatszom, tobbnyire 2 jatekot, egyiket 9 eve, masikat 5, es nem fogom megunni egyhamar, ahhoz nagyon el kellene rontani valamit a fejlesztoknek.
Szoval kerdezd magadtol: Miert ulsz le jatszani?
2018. ápr. 17. 20:07
8/9 anonim válasza:
Én 15 éves korom óta aktívan játszom ha időm engedi, és eszem ágában sincs befejezni.
30 F
2018. ápr. 17. 21:09
9/9 anonim válasza:
Igaz csak 23 vagyok, de 6 éves koromtól aktívan játszok. Van munkám, párom, de ez semmin sem változtat. Nem azért játszok, mert jobb dolgom nincs, hanem azért, mert szeretek játszani. Millió nagyszerű játék jelenik meg minden évben. Nálam inkább az a gond, hogy nincs elég időm az összessel játszani. Mire kiviszek 1 játékot addig 3 másik már megjelent megint. Ez egy hobbi, amit az ember nem un meg csak azért, mert felnőtt lett. Lehet csak más stílusban kellene keresgélned. Gyerekkoromat cs-ben éltem le, de ma már egyáltalán nem vonz az a játék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!